Ne škodi, če še 1x objavim:
![]()
Ne škodi ja. Obesi si na špegu v kopalnici. Kdo ne dvomi v pravo vero in "znanost"?
Ne škodi, če še 1x objavim:
![]()
Pojdi se ti raje z vodo pogovarjat, da si bo kaj zapomnila.Ne škodi ja. Obesi si na špegu v kopalnici. Kdo ne dvomi v pravo vero in "znanost"?
hudičevo prav ima saj zato pa imam njegovo slikco. pa še od alexa jonesa mam tud, sam ta ni v kopalnc. kaj misliš da se res tak bedak da ne vem da je 5g povzročil tole epidemijo in imam zato celotno sobo (in glavo, jasno) povito z alufolijo. to se potem valovi odbijajo in čeprav me zombiji ki so cepljeni malo čudno gledajo ko grem po ulici sem jaz še vedno zdrav oni pa mikročip v rami haha.U Mejduš, kake podrobnosti si zapomnita. Prav počaščenega se počutim ....
Nego cappy; dogodki iz bilžnje preteklosti (in sedanjosti) kažejo, da ima mojster hudičevo prav. Kaj pa zdaj? Dobro, gušterje še čakam(o; očitno ti še bolj nestrpno kot jaz). Pravzaprav vzamem nazaj; jaz jih ne želim srečat ....
Prav tako vlada po besedah Kacina od ustavnega sodišča pričakuje, da bo to dokončno odločilo glede odloka preboleli, cepljeni (PC) in se do njega vsebinsko opredelilo zato, da bo vlada vedela, koliko manevrskega prostora ima, da zaščiti prebivalstvo.
Dvomim. Po moje bodo pritisnili na necepljene. Samo to se znajo.Če nas bodo vse notr spet zaprli te ne bo tako bolelo, ane?
Me nic vec ne boli, tudi ce se spravijo samo na necepljene. Bomo ze preziveli.Ni bilo to moje vprašanje.
Razen ce ne bo spet policijske ure. Mogoce samo alkoholna ura? Pa ne mislim happy hourtako je prav, bomo mi cepljeno lepo hodili naokrog po
P.S. zgornje je sarkazem
Na koga pa bi? če pa ne znate ne distance držat, ne se it cepit in ne mask nosit.Dvomim. Po moje bodo pritisnili na necepljene. Samo to se znajo.
Direkt. Še, če bi z jutrišnjim dnem vlada ostopila, bi se 100% našli ljudje, ki tega ne bi pozdravili kot dobrodošlo potezo ampak bi pyzdili zakaj niso odstopili že prejKakor naredijo bo slabo.
Jaz bom zadovoljen in ne bom nič komentiral, tudi če v ponedeljek (končno) odstopijo.Direkt. Še, če bi z jutrišnjim dnem vlada ostopila, bi se 100% našli ljudje, ki tega ne bi pozdravili kot dobrodošlo potezo ampak bi pyzdili zakaj niso odstopili že prej![]()