No in ker to nisi, ti jaz povem, kako je
Štrukelj je dal izjavo za pomiritev javnosti, ni pa povedal vsega.
Kako veš?

No in ker to nisi, ti jaz povem, kako je
Štrukelj je dal izjavo za pomiritev javnosti, ni pa povedal vsega.
Glej oba starša sta zdravnika, sestra in partnerka farmacevtki(btw, obe je med drugim učil tudi Štrukelj), jaz sem na imunoterapijah in sem tudi marsikaj preštudiral glede tega,...Kako veš?![]()
Ti imaš samo zelo agresiven in močen ego.Takoj za BJ.Štrukelj je dal to izjavo zelo populistično.
In močna reakcija imunskega sistema ni le v obliki "fukne te v posteljo za 3 dni" ampak je lahko povsem brez simptomov, a imuski sistem spaca ogromno protiteles.
P.S. Jaz imam recimo zelo agresiven in močen imunski sistem. Pa nisem imel nobene reakcije(tisto rahlo nelagodje ob pritisku na mišico en dan ni vredno omembe in sploh ne štejem)
A vama zaploskamo, ali izrečemo sožalje?Dobro jutro, s soprogo vsa se v petek cepila z Janssenom. Jaz sem brez stranskih učinkov, zgolj malce čutim ramo, soproga se je včeraj počutila "gripozno", danes je že bolje.
P.S. Jaz imam recimo zelo agresiven in močen imunski sistem. Pa nisem imel nobene reakcije(tisto rahlo nelagodje ob pritisku na mišico en dan ni vredno omembe in sploh ne štejem)
Še enkrat sem prebral svoj prispevek, ali sem izrazil kakršnokoli pričakovanje. V relevantnem forumu sem podal svojo cepilno izkušnjo. Ampak k sreči živimo v državi, kjer velja svoboda izražanja.A vama zaploskamo, ali izrečemo sožalje?
Kaj ti ni jasno?In si se dal vseeno cepit?