Ne bila je zdravnica pa še dobro je zagledala. Brez problema bi se ji pustil cepit še za kaj drugega.Je zdravniku bilo ime Hojs![]()

Ne bila je zdravnica pa še dobro je zagledala. Brez problema bi se ji pustil cepit še za kaj drugega.Je zdravniku bilo ime Hojs![]()
Kar je le na pol res.Bodi vesel... Ni hec.
Če imaš dober imunski sistem, se bori. Ker se bori, boš bolj zaščiten. Če nimaš OK imunskega sistema, nimaš posledic. Besede zdravnika...
Po drugi do Pfizerja sem imel precej blažjo reakcijo, kot po prvi, ko me je roka dva dni pošteno bolela.Včeraj 2 doza Pfizerja. Do zjutraj sem bil še ok. Sedaj pa kot da me je vlak povozil, 38.5, če ne bi zameril sem mislil da je manj,vse po "protokolu". Upam da bo tudi samo en dan kot je dohtarca rekla.
Težko boš v tole prepričal našega uporabnika, kateremu je mamo po prvem cepljenju pošlatal infarkt, po drugem, potem ko so jo še okužili, pa vzela matilda.Cepljen prebolevanje ni težko
Ah, ta mantra je samo tolažba za tiste, ki jih cepljenje podre, Tisti, ki pa te "borbe imunskega sistema" ne preživijo - pa tolažbe ne rabijo, ker jih vodijo pod smrt zaradi zastoja srca.Bodi vesel... Ni hec.
Če imaš dober imunski sistem, se bori. Ker se bori, boš bolj zaščiten. Če nimaš OK imunskega sistema, nimaš posledic. Besede zdravnika...
Ah, ta mantra je samo tolažba za tiste, ki jih cepljenje podre, Tisti, ki pa te "borbe imunskega sistema" ne preživijo - pa tolažbe ne rabijo, ker jih vodijo pod smrt zaradi zastoja srca.
Zakaj bi bilo drugače, če v telo pride tujek cepivo ali tujek virus?
Ko pride virus v telo, ga dober imunski sistem takoj uniči, človek malo pokašlja, če pa imaš slab imunski sistem, te pa vrže v posteljo, kjer se imunski sistem bori z virusom. Boljše imunski sistem prej premaga virus, manj te podre. To je logika.
Preberi si katerikoli njegov post, ti bo jasno, da nekaj ni v redu z njim. In taki gredo pol naročat orožje prek weba -- ah ...Že par dni ti hočm napisat, pa ti bom zdej: "Ma če ti nis usekan, pol pa res ne vem", "Al maš pa preklet dobro ganđo na lagerju". Sorry, če te žalim, sam res maš te poste kr nekej no!?
Ni potrebno biti infekciolog. Uporabiš samo logiko, pa ne Hojsovo.Pardon, nisem vedel, da si infekciolog...
Ni potrebno biti infekciolog. Uporabiš samo logiko, pa ne Hojsovo.
En teden muk z visoko vročino po kateri končaš na britofu, sigurno ni dober imunski sistem, kvečjemu obratno.
Jaz se od žene nisem mogel okužiti, čeprav sem se prizadeval. Zakaj?
Ker je moj imunski sistem, zatrl virus v kali.
ja ce mas ful dober imunski odziv, reagira tako da imaš 40 vročino in si en teden doma, če pa maš res dobrega te pa umreš od reakcije in te 100% zaščiti pred ponovno okužboOK, ta je potem lagal:
Močnejši, kot je imunski sistem, bolj bo reagiral na vnos tujka. Cepivo je namreč neke vrste tujek," je pojasnil Štrukelj.
Vir:
![]()
Štrukelj: Močnejši, kot je imunski sistem, bolj bo reagiral na vnos cepiva
Potem ko je 26 velenjskih učiteljev zaradi reakcije na cepivo proti covidu-19 ostalo doma, direktor NIJZ-ja miri, da so take reakcije pričakovane. Člani posvetovalne skupine ob tem ocenjujejo, da ni razlogov za prekinitev cepljenja s katerim koli cepivom.www.rtvslo.si
ja ce mas ful dober imunski odziv, reagira tako da imaš 40 vročino in si en teden doma, če pa maš res dobrega te pa umreš od reakcije in te 100% zaščiti pred ponovno okužbo
Tvoj nick pa še bolj.Ah, tvoj nick pove vse...
Štrukelj je dal to izjavo zelo populistično.OK, ta je potem lagal:
Močnejši, kot je imunski sistem, bolj bo reagiral na vnos tujka. Cepivo je namreč neke vrste tujek," je pojasnil Štrukelj.
Vir:
![]()
Štrukelj: Močnejši, kot je imunski sistem, bolj bo reagiral na vnos cepiva
Potem ko je 26 velenjskih učiteljev zaradi reakcije na cepivo proti covidu-19 ostalo doma, direktor NIJZ-ja miri, da so take reakcije pričakovane. Člani posvetovalne skupine ob tem ocenjujejo, da ni razlogov za prekinitev cepljenja s katerim koli cepivom.www.rtvslo.si
Štrukelj je dal to izjavo zelo populistično.
In močna reakcija imunskega sistema ni le v obliki "fukne te v posteljo za 3 dni" ampak je lahko povsem brez simptomov, a imuski sistem spaca ogromno protiteles