Opravljanje glavne vožnje v Ljubljani in Kranju - razlike?

Ali je opazna razlika v težavnosti opravljanja glavne vožnje v LJ ali KR?

• Da

• Ne

• Razlika je majhna

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.423
6.064
113
Vsaka tema mora imeti nekaj, kar je off topic. Ne vem točno, kako je otrok to speljal, ampak on je šel v Celje in naredil izpitno vožnjo na 18-ti rojstni dan ali en dan kasneje. Kmalu bo dve leti.
Če ne drugega, se očitno da prijaviti za izpitno vožnjo tudi, če v trenutku prijave še nisi 18, ker tudi v Celju nisi naslednjo uro na vrsti. Torej pogoj, ki ga zagotavlja CRP. Ostale pogoje pa najbrž mora zagotoviti tvoja avtošola.

landcruiser

Fizikalc
19. sep 2007
293
36
28
Bom izkoristil tole temo.
Koliko časa se čaka na izpitno vožnjo v Ljubljani? Baje je 4-5 mesecev, ampak ko gledaš na spletu so razpisani termini le za 1 mesec vnaprej, na UE pa imajo za cca. 2 meseca vnaprej.
Kdo ve, kdaj objavijo nove termine? In pa ali obstaja kakšen način, da se prijavi na izpitno vožnjo v aprilu recimo?
Nekajmesečno čakanje je bilo do sedaj stalna praksa. Ko se je naš lani prijavljal so bili prosti termini čez cca 3 mesece, se je pa vedno kaj vmes sprostilo in se je dalo potem dobiti tudi kak termin v roku 14 dni. Proti koncu leta se je to precej izboljšalo, tako da sedaj ni več te norosti, da je prvi prosti termin čez tri mesece. Na eUpravi imas trenutno na voljo termine do 13. marca, kar je čista fantastika v primerjavi s ponudbo v lansklem letu, tako da te po moje ne rabi skrbeti, da bi moral rezervirati termin toliko vnaprej.

• Všeč mi je
Reactions: mtl

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
869
103
43
Prijava na glavno vožnjo je možna takoj ko oddela vse ( beri odpelje 20ur) , same glavne vožnje pa ne more opravljati dokler ne napolni 18.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

mtl

Guru
19. jul 2007
11.417
1.041
113
Kras
www.mtl.si
Nekajmesečno čakanje je bilo do sedaj stalna praksa. Ko se je naš lani prijavljal so bili prosti termini čez cca 3 mesece, se je pa vedno kaj vmes sprostilo in se je dalo potem dobiti tudi kak termin v roku 14 dni. Proti koncu leta se je to precej izboljšalo, tako da sedaj ni več te norosti, da je prvi prosti termin čez tri mesece. Na eUpravi imas trenutno na voljo termine do 13. marca, kar je čista fantastika v primerjavi s ponudbo v lansklem letu, tako da te po moje ne rabi skrbeti, da bi moral rezervirati termin toliko vnaprej.
Odlično, hvala obema.

mistique

Guru
16. jun 2009
16.627
3.670
113
Pri 20 se lahko PRIJAVIŠ. Koliko jih boš še naredil do glavne vožnje je odgovor na vprašanje, ki ga ni nihče zastavil...Moj pubec je julija šel na glavno pri 21 urah.

Še anekdota: Na glavni se mu je po 10ih minutah vklopila opozorilna lučka za klimo...to pove ocenjevalcu in ta reče: kar sam presodi kaj boš naredil.
1767980817626.png

In poba pelje naprej...nekaj trenutkov za tem, je klima prenehala delati...se peljejo nazaj na C2C in ko hoče še pravilno, vzvratno parkirati, je bil ocenjevalec že ven iz avta: v redu je, si opravil! :valjamse: Ko sem mulca pobral, se mi je zdelo, da nekaj ni ok z njim, ker je bil čisto rdeč v glavo...:zardelalter:

• Haha
Reactions: Hanzi

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
652
127
43
Pri 20 se lahko PRIJAVIŠ. Koliko jih boš še naredil do glavne vožnje je odgovor na vprašanje, ki ga ni nihče zastavil...Moj pubec je julija šel na glavno pri 21 urah.

Še anekdota: Na glavni se mu je po 10ih minutah vklopila opozorilna lučka za klimo...to pove ocenjevalcu in ta reče: kar sam presodi kaj boš naredil. Poglej priponko 103426
In poba pelje naprej...nekaj trenutkov za tem, je klima prenehala delati...se peljejo nazaj na C2C in ko hoče še pravilno, vzvratno parkirati, je bil ocenjevalec že ven iz avta: v redu je, si opravil! :valjamse: Ko sem mulca pobral, se mi je zdelo, da nekaj ni ok z njim, ker je bil čisto rdeč v glavo...:zardelalter:
kaj je fora?

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
869
103
43
minimalno 20ur ... redki so z 20. urami ...
Nihce ni omenjal kdaj je kdo naredil, debata je bila kdaj se lahko prijavi na glavno in to je ko ima odpeljanih 20ur….pol pa caka da je 18, lahko do takrat odpelje se n-ur, lahko pa naslednji dan ce se mu poklopi…
Nas je mel 20 ur, 2m cakal da je dopolnil 18 in tri dni po 18ki odpeljal “preduro” in nato glavno, tako da je zakljucil z 21urami.
Je pa vozil na L v tem casu…od izoita dalje se pa tud kar furaka 15k km v 7 mescih :)

p.s. To da so pa redki je pa ze za ccp in glavno hitro razvidno, ko gledas uradne procente uspesnosti in sta stevilki tam nekaj cez 50%