Opravljanje glavne vožnje v Ljubljani in Kranju - razlike?

Ali je opazna razlika v težavnosti opravljanja glavne vožnje v LJ ali KR?

• Da

• Ne

• Razlika je majhna

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Vprasaj

Guru
15. avg 2008
1.600
547
113
Ljubljana
Ali sem samo jaz, (use me as a dislike button), ampak mislim da se ubadamo z vprašanjem, kako narediti čim-slabšega šoferja. povprečen šofer mora biti vešč vsem situacijam. Dober šofer pa mora predvidevati v realnem času nepredvidljivo. In opravičevati dejstvo kje je lažje za našo ubogo snežinko, je absurd. Vzgajamo kar se vsi pritožujemo. Razumeti da je na žalah ogromno ljudi ki je imelo prav in prednost. Razumeti da moraš voziti kot v džungli, kjer je zakon džungle: Vsak moment si lahko plen. Da pa lahko sploh to delaš, moraš pa tudi razumeti kako promet deluje in da so pravila tam z razlogom (vseeno če misliš da so lahka ali težka).

Again: Use me as a dislike button

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in vogel1

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.993
8.749
113
pri taščici
Pri 20 se lahko PRIJAVIŠ. Koliko jih boš še naredil do glavne vožnje je odgovor na vprašanje, ki ga ni nihče zastavil...Moj pubec je julija šel na glavno pri 21 urah.

Še anekdota: Na glavni se mu je po 10ih minutah vklopila opozorilna lučka za klimo...to pove ocenjevalcu in ta reče: kar sam presodi kaj boš naredil. Poglej priponko 103426
In poba pelje naprej...nekaj trenutkov za tem, je klima prenehala delati...se peljejo nazaj na C2C in ko hoče še pravilno, vzvratno parkirati, je bil ocenjevalec že ven iz avta: v redu je, si opravil! :valjamse: Ko sem mulca pobral, se mi je zdelo, da nekaj ni ok z njim, ker je bil čisto rdeč v glavo...:zardelalter:
Upam da je vsaj kdo sipo odprl
Al se noben ni upal?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen