Koliko pa je vrednost cistega zraka, ce ne za nas vsaj za otroke?Na koncu sem AI vprašal, če naj zamenam trenutni avto za novi EV. Odgovor v smislu "Če maš preveč dnarja..."To bi lahko bil povzetek.
Koliko pa je vrednost cistega zraka, ce ne za nas vsaj za otroke?Na koncu sem AI vprašal, če naj zamenam trenutni avto za novi EV. Odgovor v smislu "Če maš preveč dnarja..."To bi lahko bil povzetek.
Tega je na yt kolikor hočeš. Ashborn records, at a funeral, metaliction etc.Brez vsakršne udeležbe človeškega glasu...
Meni ko smrdi dizl pod nos, ni zaradi kitajskega kurjenja premoga, ampak ker je pred mano premija brez egr, ipdKdaj bo tebi jasno nikoli ne? Da vsi dihamo isti zrak. Po celem svetu. I če ti onesnaženje umakneš iz svojega dvorišča ne pomeni, da je magično zginlo.
Če greš v Sloveniji čez tehničnega ni to ravno neki veliki dosežek.No, moj ima egr, dpf in vse ostalo. Ravno šel BP čez tehničnega. In to brez čikov.
Je, ampak tile dve se štejeta kot dve najbolj dovršeni. Velikokrat, ko moram zbrano delat za rač. si vrtim DJ.Ilham. Vse sintetično, ampak dobro deluje na koncentracijo.Tega je na yt kolikor hočeš. Ashborn records, at a funeral, metaliction etc.