Bjorn je že? Ker ti pozerski youtuberji povecini nimajo pojma…ali pa out of specs?danes so vsi yutuberji vozili CLA
Bjorn je že? Ker ti pozerski youtuberji povecini nimajo pojma…ali pa out of specs?danes so vsi yutuberji vozili CLA
Včeraj sem nažgal skoraj 800km po hrvaški AC. Torej celo hr po diagonali in potem še levo. Na komplet celi poti sem srečal točno 4 evje. Sem bil kar presenečen. 2 reveža in danske, enega švaba in enega našega.
Se spomnim 3 leta nazaj, takrat so švabi masovno lezli dol s svojimi novimi eqsi in etroni. O tem ni več ne duha ne sluha. To je bil peak ev čas.
In ta moja opažanja se perfektno skladajo z nepriljubljenim podatkom: 70% prodanih evjev v eu je na firmo. Privat kupcev je za vzorec.
Počasi me že malo skrbi kako bo s temi famoznimi prehodi in net zero sanjami.
Aja prevozil sem tudi celo BiH. 0 ev, 0 polnilnic. In tako izgleda praktično ves svet izven razvitega zahoda + kitajska
Cudno potem da mas sredi vsakega dneva kolaps polnilnic ko navalijo ev…
Jaz sem bil ze vsaj 3x v bosni z EV. Pa vsakic naredil vsaj nekih 300km po bosni . Bosna ima kar AC polnilnic. Zastonj! Pri DC so pa res se svoh.Včeraj sem nažgal skoraj 800km po hrvaški AC. Torej celo hr po diagonali in potem še levo. Na komplet celi poti sem srečal točno 4 evje. Sem bil kar presenečen. 2 reveža in danske, enega švaba in enega našega.
Se spomnim 3 leta nazaj, takrat so švabi masovno lezli dol s svojimi novimi eqsi in etroni. O tem ni več ne duha ne sluha. To je bil peak ev čas.
In ta moja opažanja se perfektno skladajo z nepriljubljenim podatkom: 70% prodanih evjev v eu je na firmo. Privat kupcev je za vzorec.
Počasi me že malo skrbi kako bo s temi famoznimi prehodi in net zero sanjami.
Aja prevozil sem tudi celo BiH. 0 ev, 0 polnilnic. In tako izgleda praktično ves svet izven razvitega zahoda + kitajska
Lej, sem napisal. Probaj vodo s takega območja. NIma smisla debatirat, ker sam dobro veš, kako je. Ni bistvene razlike proti temu, da nafta iz vrelca onesnaži. Poleg dejstva, da kljub baterijam nafto še vedno rabiš, ker EV tudi niso iz lesa.In the "salt flat" method of lithium extraction, large evaporation ponds are used to concentrate lithium-rich brine. This process relies on evaporation to separate lithium from the brine, and a substantial amount of water is lost to the atmosphere.
Litium poleg vode tudi izpareva v ozracje?
veš v čem je point?V cem je point prebiranja vsebine, ki je ne maras, zavracas? Polnjenje ega s kontra pisanjem? Al si latentni navijac, ki se tipa preden se zares odloci?
veš v čem je point?
V tem, da nas posiljujejo s temi eko štrom konzervami in hočeš nočeš potem bereš te neumnosti, ker te zanima, kaj te čaka v prihodnosti..
Konc koncev tudi jaz berem to temo zgolj zato ker se notri več ali manj potrjuje vse tisto, kar si jaz mislim o tem. Če ne bi bilo to poslijevanje tja do 2035 in bi bilo dejansko prostovoljno, ne bi te teme niti povohal..