Okolju prijazni avtomobili

Steve

Guru
13. avg 2007
10.209
2.194
113
Včeraj sem nažgal skoraj 800km po hrvaški AC. Torej celo hr po diagonali in potem še levo. Na komplet celi poti sem srečal točno 4 evje. Sem bil kar presenečen. 2 reveža in danske, enega švaba in enega našega.

Se spomnim 3 leta nazaj, takrat so švabi masovno lezli dol s svojimi novimi eqsi in etroni. O tem ni več ne duha ne sluha. To je bil peak ev čas.

In ta moja opažanja se perfektno skladajo z nepriljubljenim podatkom: 70% prodanih evjev v eu je na firmo. Privat kupcev je za vzorec.

Počasi me že malo skrbi kako bo s temi famoznimi prehodi in net zero sanjami.

Aja prevozil sem tudi celo BiH. 0 ev, 0 polnilnic. In tako izgleda praktično ves svet izven razvitega zahoda + kitajska

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.283
1.120
113
Včeraj sem nažgal skoraj 800km po hrvaški AC. Torej celo hr po diagonali in potem še levo. Na komplet celi poti sem srečal točno 4 evje. Sem bil kar presenečen. 2 reveža in danske, enega švaba in enega našega.

Se spomnim 3 leta nazaj, takrat so švabi masovno lezli dol s svojimi novimi eqsi in etroni. O tem ni več ne duha ne sluha. To je bil peak ev čas.

In ta moja opažanja se perfektno skladajo z nepriljubljenim podatkom: 70% prodanih evjev v eu je na firmo. Privat kupcev je za vzorec.

Aja prevozil sem tudi celo BiH. 0 ev, 0 polnilnic. In tako izgleda praktično ves svet izven razvitega zahoda + kitajska

Vodikovih bomb bos se manj...

Pri 800km v enmu dnevu si res bogi... Vzam si cajt za kako kavo pa to... Bos se koga nagazu, revez.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.339
7.720
113
pri taščici

Jaz sem bil ze vsaj 3x v bosni z EV. Pa vsakic naredil vsaj nekih 300km po bosni . Bosna ima kar AC polnilnic. Zastonj! Pri DC so pa res se svoh.
Jas sem lani naredil 960km v enem dnevu z EV. Letos jih ne bom toliko ker je albanija blizje kot Romunija. Pa se AC je manj do tja