Bjorn je že? Ker ti pozerski youtuberji povecini nimajo pojma…ali pa out of specs?danes so vsi yutuberji vozili CLA
Bjorn je že? Ker ti pozerski youtuberji povecini nimajo pojma…ali pa out of specs?danes so vsi yutuberji vozili CLA
Včeraj sem nažgal skoraj 800km po hrvaški AC. Torej celo hr po diagonali in potem še levo. Na komplet celi poti sem srečal točno 4 evje. Sem bil kar presenečen. 2 reveža in danske, enega švaba in enega našega.
Se spomnim 3 leta nazaj, takrat so švabi masovno lezli dol s svojimi novimi eqsi in etroni. O tem ni več ne duha ne sluha. To je bil peak ev čas.
In ta moja opažanja se perfektno skladajo z nepriljubljenim podatkom: 70% prodanih evjev v eu je na firmo. Privat kupcev je za vzorec.
Počasi me že malo skrbi kako bo s temi famoznimi prehodi in net zero sanjami.
Aja prevozil sem tudi celo BiH. 0 ev, 0 polnilnic. In tako izgleda praktično ves svet izven razvitega zahoda + kitajska
Cudno potem da mas sredi vsakega dneva kolaps polnilnic ko navalijo ev…
Jaz sem bil ze vsaj 3x v bosni z EV. Pa vsakic naredil vsaj nekih 300km po bosni . Bosna ima kar AC polnilnic. Zastonj! Pri DC so pa res se svoh.Včeraj sem nažgal skoraj 800km po hrvaški AC. Torej celo hr po diagonali in potem še levo. Na komplet celi poti sem srečal točno 4 evje. Sem bil kar presenečen. 2 reveža in danske, enega švaba in enega našega.
Se spomnim 3 leta nazaj, takrat so švabi masovno lezli dol s svojimi novimi eqsi in etroni. O tem ni več ne duha ne sluha. To je bil peak ev čas.
In ta moja opažanja se perfektno skladajo z nepriljubljenim podatkom: 70% prodanih evjev v eu je na firmo. Privat kupcev je za vzorec.
Počasi me že malo skrbi kako bo s temi famoznimi prehodi in net zero sanjami.
Aja prevozil sem tudi celo BiH. 0 ev, 0 polnilnic. In tako izgleda praktično ves svet izven razvitega zahoda + kitajska