Okolju prijazni avtomobili

Steve

Guru
13. avg 2007
10.172
2.138
113
Končno pravi koraki iz tačskrin zblaznelosti
1000028912.png

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.869
1.342
113
Titograd
Hale-fakin-luja! Že to da zadeve okrog klime in zračenja iščeš po tablici je noro... kaj šele če ta tablica crkne par dni po garanciji in je nova +2k€, ker voziš nek kitajski krš pa tudi na odpadih ne najdeš nič? Ali colaš par k€ ali pa avto zapelješ v prešo ker tričetrt funkcij nimaš več dosegljivih.

Pozdravljam.

Torque

Fizikalc
22. jul 2007
853
29
28
Se je že kdo zanimal za nakup hibridnega avta s kreditom ekosklada? Ponujajo ugodne fiksne 2,8% obrestne mere, ampak mora biti izpust CO2 po WLTP največ 104 g/km. Kar sem za enkrat pregledal, obstaja samo yaris s tako nizkim CO2 izpustom, pogojno kakšna corolla. Nikjer nisem našel kakšnega uradnega seznama avtomobilov, tudi v datasheetih avtomobilov običajno izpust po WLTP ni podan, ampak podajajo območje od-do. Izkušnje dobrodošle.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.741
10.105
113
Ker je marketingar najslabse sorte. Prodaja nic za zlato, blatenje konkurence je dodana vrednost. Kako se gre svojega posla, je tudi meni pod kritiko in od takih nikdar ne kupim nic.

Ampak vseeno tezko rečem, da ko se nekdo na drugi strani takole na suho in nesprovocirano vžge, da je kaj bolje. Upam, da je bil en viski v rit preveč in da niso to zdaj ze normalni vatli za nekatere... takih zadev normalen res ne jemlje na osebnem nivoju.
Maš prav. Sm prehitro skoču. Mi gre pa ta marketing mal na jetrčka.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.284
4.721
113
Se je že kdo zanimal za nakup hibridnega avta s kreditom ekosklada? Ponujajo ugodne fiksne 2,8% obrestne mere, ampak mora biti izpust CO2 po WLTP največ 104 g/km. Kar sem za enkrat pregledal, obstaja samo yaris s tako nizkim CO2 izpustom, pogojno kakšna corolla. Nikjer nisem našel kakšnega uradnega seznama avtomobilov, tudi v datasheetih avtomobilov običajno izpust po WLTP ni podan, ampak podajajo območje od-do. Izkušnje dobrodošle.
Saj imajo homologacije avtomobili.
Samo na podlagi tistega si lahko 100%

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.232
1.111
113
To je to ja. Ampak za razliko od kitjske se pri nas demokraticno voli politike in le ti presneto gledajo da se ne zamerijo ljudem. In ker ljudem ni jasno, zakaj rabimo EVje smo kjer smo…
Kitajska pa pac naredi kaj hoce, volitve gor ali dol

Vse lepo in prav, samo kdo od nasih politikov gleda, da se ne zameri navadnim ljudem, ko je 1x izvoljen in v kolesju? Pa ne da si iz kluba lgbtq-+ (al kaj je ze po novem ta sprdacina) cudakov? Ker mogoce edino tem se nocejo zamert. Oz. EU gazdam, kateri furajo to woke sranje. Navadni raji se z lahkoto, kaj ne gledas, poslusas, razmisljas?

Res je pa to, da nasi politiki so navadni cucki, kastrirani in predvsem totalno ubogljivi.

Drugace pa: 'premije' so zgodovina, prihaja cisto novi val. Lahko se joka ali prilagodi. EVolution, dobesedno :)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.172
2.138
113
Hočeš rečt da bomo namesto bmw in audi zdaj kupovali kitajce? Si že vzel tablete danes?

jezek

Guru
24. jul 2008
4.412
1.875
113
Ne namesto, poleg. V hisi morata bit 2 premiji (ena 300, druga 700 konjev), en kitajec in en puretech (belt edition)

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.232
1.111
113
Hočeš rečt da bomo namesto bmw in audi zdaj kupovali kitajce? Si že vzel tablete danes?

Ne vem kaj bos ti kupoval, niti me ne zanima. Tablete? Verjames ali ne, ne rabim se nic od tega, za1x se vse stima. Ti pa le pazi, da jih vzames. Pa izkoristi BMW in AUDI, dokler se da. "Gospodar prstanov", precious, pa to... :valjamse:

• Haha
Reactions: jonny77