Pa subvencija je 3kNima pa 6kkm
Mislim da morata biti izpolnjena oba pogoja.
Pa subvencija je 3kNima pa 6kkm
Bo pač prodajalec na račun napisal da ima 6001 km.Nima pa 6kkm
33kNisem se peljal, se mi zdi eden bolj prostornih. Se mi zdi da se najbolj približa nekdanjim "enoprostorcem"
Ko pa sem sedel v njem pa .... Recimo tista zavesa pod panoramskim steklom je mozno narediti bolj "premium".
Pa še nekaj me je zmotilo, pa sem ze pozabil ker je ze dve do tri leta ko sem nazadnje sedel v njem. Tajrat je imel se ceno po subvenciji 40 se mi zdi. In je bila toomuch. Zdaj vem da ga dobis pod 30, v tujini pisejo ze za pod 25, splih ce bi si malo rabljenega pripeljal.
Je pa baje pozrtn...
kak servis, sej z EV ga ne rabiš.Kaj pa servis?
Če pa so baje EVji zgonjena jajca...kak servis, sej z EV ga ne rabiš.
33 pred subvemcijo.
Z električnim kombijem, ne pridejo daleč od servisnega centra..Čudi me, da pri nas ni mobilnega...
Tega oranž sem tudi jaz videl - grd ko smrt.Danes v Mb videl nekega Riviana, precej velik avtomobil, avstrijske tablice. Malo me je spominjal po silhueti na RangeRoverja. Drug primerek pa neka oranžna zadeva, bi rekel da kitajc, znamke nisem uspel razbrati, prav tako precej konkreten avto, le da dokaj nizek. Ampak kao SUV. Nemške tablice, v zadnjih 2 tednih viden že večkrat.
....ni še , mu pa ne manjka dost.A Fisker je že bankrotiral?![]()
....ni še , mu pa ne manjka dost.
blizu, razen če se ga nissan usmili..delnica padla iz 7$ na 0.16$A Fisker je že bankrotiral?![]()