Okolju prijazni avtomobili

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.114
2.494
113
Pomurje
Pred desetimi leti ni šlo. Švaba ni hotel napisat 800km več, kot je dejansko bilo.
Sem samo 1x vprašal, itak raje ddv placam Doma.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

zoom

Majstr
14. maj 2014
718
251
63
Nisem se peljal, se mi zdi eden bolj prostornih. Se mi zdi da se najbolj približa nekdanjim "enoprostorcem"
Ko pa sem sedel v njem pa .... Recimo tista zavesa pod panoramskim steklom je mozno narediti bolj "premium".
Pa še nekaj me je zmotilo, pa sem ze pozabil ker je ze dve do tri leta ko sem nazadnje sedel v njem. Tajrat je imel se ceno po subvenciji 40 se mi zdi. In je bila toomuch. Zdaj vem da ga dobis pod 30, v tujini pisejo ze za pod 25, splih ce bi si malo rabljenega pripeljal.
Je pa baje pozrtn...
33k

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.151
7.593
113
pri taščici
Ja, kolikokrat moram na servis peljati da odpravijo skripanje havbe?
Kdaj zalaufa mobilni servis?
Moram probat FB namig ce bo deloval.
Gledam slike zguljenih sedežev v Plaidih....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.513
7.260
113
Rangerji aka mobilni servis tesle so vozila MS:

1710418000811.png

Jaz sem jih že videl, ko so šraufali polnilnice v MB, ampak je bila A registerska...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.868
1.342
113
Titograd
Danes v Mb videl nekega Riviana, precej velik avtomobil, avstrijske tablice. Malo me je spominjal po silhueti na RangeRoverja. Drug primerek pa neka oranžna zadeva, bi rekel da kitajc, znamke nisem uspel razbrati, prav tako precej konkreten avto, le da dokaj nizek. Ampak kao SUV. Nemške tablice, v zadnjih 2 tednih viden že večkrat.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.958
3.495
113
Danes v Mb videl nekega Riviana, precej velik avtomobil, avstrijske tablice. Malo me je spominjal po silhueti na RangeRoverja. Drug primerek pa neka oranžna zadeva, bi rekel da kitajc, znamke nisem uspel razbrati, prav tako precej konkreten avto, le da dokaj nizek. Ampak kao SUV. Nemške tablice, v zadnjih 2 tednih viden že večkrat.
Tega oranž sem tudi jaz videl - grd ko smrt.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.480
12.145
113
A Fisker je že bankrotiral? :(
blizu, razen če se ga nissan usmili..delnica padla iz 7$ na 0.16$
epiš
kriv je pa henrik in njegova baba, baje hodi po halah in šefico špila, avto pa polizdelke, frankenštajn scena iz kitajske. Naf.kala bo pa magna. Ampak baje se magna spet ne sekira tolk, postranski projekt, glede na celotno zadevo. A teh postranskih failov je že kar nekaj...spomnimo, Maribor, Jaguar adijo in podobno. kmal pa še fiasko z EQGjem, tud vejretno zguba.