Pa dividende in nagrade upravi tudi mogoceIn takoj, ko bodo sindikati domumeli, da je bolje, da se delovna sila v proizvodnji vozil zmanjša za 20%, kot za 100%, se bo to tudi zelo hitro zgodilo.
Brutto mislis.Bi rad srečal Slovenca s pod 1k€ plače
'Balantajns'O kakem viskiju je govora?
Maš prav. Sm prehitro skoču. Mi gre pa ta marketing mal na jetrčka.Ker je marketingar najslabse sorte. Prodaja nic za zlato, blatenje konkurence je dodana vrednost. Kako se gre svojega posla, je tudi meni pod kritiko in od takih nikdar ne kupim nic.
Ampak vseeno tezko rečem, da ko se nekdo na drugi strani takole na suho in nesprovocirano vžge, da je kaj bolje. Upam, da je bil en viski v rit preveč in da niso to zdaj ze normalni vatli za nekatere... takih zadev normalen res ne jemlje na osebnem nivoju.
Saj imajo homologacije avtomobili.Se je že kdo zanimal za nakup hibridnega avta s kreditom ekosklada? Ponujajo ugodne fiksne 2,8% obrestne mere, ampak mora biti izpust CO2 po WLTP največ 104 g/km. Kar sem za enkrat pregledal, obstaja samo yaris s tako nizkim CO2 izpustom, pogojno kakšna corolla. Nikjer nisem našel kakšnega uradnega seznama avtomobilov, tudi v datasheetih avtomobilov običajno izpust po WLTP ni podan, ampak podajajo območje od-do. Izkušnje dobrodošle.
To je to ja. Ampak za razliko od kitjske se pri nas demokraticno voli politike in le ti presneto gledajo da se ne zamerijo ljudem. In ker ljudem ni jasno, zakaj rabimo EVje smo kjer smo…
Kitajska pa pac naredi kaj hoce, volitve gor ali dol
Hočeš rečt da bomo namesto bmw in audi zdaj kupovali kitajce? Si že vzel tablete danes?