OFFICIAL Alter.si GTR2 Server

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
0
36
Panonija
Daj si gor F1 2005 CTDP, to je tapravo, pa F1 RFT 2007 proge s super teksturami in zafookanimi podlagami (Bahrain je živo klanje za vozit sredi tiste puščave), ali pa pogojno JT F1ChampTracks, te so tudi solidne. Drugače pa se ne z 2005 CTDP spravljat na kake male/kratke proge, ker nima smisla. 3,5 km je minimum, da ne rata dolgčas.

CTDP: "You will never get closer than this."

Če ti rata recimo Melbourne peljat pod 1.38, si car ... Obvezno rabiš ene 200 krogov vsake proge, da veš točno računat ovinke pa da se lahko loviš na desetinke z najboljšim cajtom.
Avte si je treba nastavit, default setup je shit. Gume malo sprobaš, katere ti paše za posamično progo, abs, steering/brake help, to vse daš na off. Jaz imam samo traction na low pa auto clutch, nič drugega. Ko pelješ kak krog za ogrevanje na dirki je AI (nastavljen na 80 %) tako divji, da ti kar slabo postane, ko gledaš kako grejejo zadnje gume skozi šikane. Itak ene 15 mest zgubiš takoj po štartu pa jih prvih nekaj krogov samo loviš. :D

http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=F1%202005%20CTDP

Če rabiš proge, povej, jih vržem na FTP pa ti dam account. Zadeve so legit, tako da ni problema ...
 

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
0
36
Panonija
No, zdaj je že čas, da malo nehaš špilat pa poveš, kako se ti zdi CTDP. :D Aja, pa obvezno glej na monitorju kakega driverja na treningu recimo (dodaj si kake tri AI driverje še poleg), da vidiš, kako približno it v vsak ovinek. Če greš na frišno na novo progo, se ti lahko zgodi, da se boš samo vrtel. Idealne linije ni, nihče ti ne govori/kaže brzine/prestav, maš samo sledi bremzanja pred vsakim ovinkom, fizika pa je odvisna od tvoje stopnje obvladanja avta. Kot prava formula pač. Feeling and exercise.
Na enih progah boš kritično slab, na drugih jih boš šišal po 20 krogih za ene 5 sek.
 

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
1
36
Serbus, ni me blo doma čez vikend tko da nisem še sprobal. Proge pa imam tiste od f1RFT trackpack, to je to ne? So vse proge iz koledarja f1 noter.

CTDP downloading...


Aja še to...kam shranim one setupe, .svm fajle? V kater direktorij prekopiram?
 
Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
1
36
OK sem sprobal. Hmmm po eni uri igranja+kak promil je še ostal od včeraj v krvi mi je zelo podobno kot RFT08. Samo rit ti lažje odnese. Seveda sprobano z default setupom, bom se poigral še malo s setupi. Imam pa naslednja vprašanja:

1. Zakaj ko dam navadno verzijo so vsi avtomobili zaklenjeni? Nad njimi je ključavnica, buy car pa je zatemnjen.

2. Zraven tega moda sem dobil tudi MOTEC. Zdaj mi vsakič ko grem v kokpit baba reče "data aquisition is off". Kaj je to? Kako jo skenslam?

3. Kam dam .svm setup fajle?

4. A bomo že šli kej online al ne hudiča?
 
Nazadnje urejeno:

RoMeX

Fizikalc
20. feb 2008
1.000
98
48
Zgleda da je zanimanje upadlo, čeprav bi tudi jaz sedaj, ko imam čas odpeljal kako dirko