Nova ideja proti toči...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
44
Mater si zagret.
Kolko % pa je tvojih?
grin1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Mater si zagret.
Kolko % pa je tvojih?
grin1.gif

ehh..nč...

še za
nahrung002.gif
dam komu če se srečamo, mislim pa, da se ne bo nihče branil, če privarčuje kak €

pozdrav.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
pa sej je na šipi od avta taka mejhna kartica, k piše neki web naslov! tist je zihr proizvajalec! Sicer pa če bo kdo kupu, je itak na emalaži napisano...

In načeloma tiste k jih je strah da je mreža premalo, greš v merkur/živex ipd, kupiš še eno tako mrežo, k je 5€, in daš eno plast čez... Pritrdiš jo pa z ... ??? vezice bi bile najbl praktična, sam to traja.

me pa veseli, da je dejansko uporabna!

Nazadnje urejeno:

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa sej je na šipi od avta taka mejhna kartica, k piše neki web naslov! tist je zihr proizvajalec! Sicer pa če bo kdo kupu, je itak na emalaži napisano...

In načeloma tiste k jih je strah da je mreža premalo, greš v merkur/živex ipd, kupiš še eno tako mrežo, k je 5€, in daš eno plast čez... Pritrdiš jo pa z ... ??? vezice bi bile najbl praktična, sam to traja.

me pa veseli, da je dejansko uporabna!

tist listek je cena avta
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
hja... res ne vem, kater listek je za ceno in kater je kakšen drugačen....

bil je od proizvajalca, ker je pisalo nekaj kot icestorm.com, al neki je bil ice nekje napisan... to je pildek velik 5x15cm, za šipo zataknjen od znotraj, na desnih vratih. lahko da so ga že sneli, če ga ni več.

Nazadnje urejeno:

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Zgleda precej premišljeno narejeno, tako da se toča ne more nabirat gor.
Ampak zaščite proti kraji pa nima niti najmanjše..

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Zgleda precej premišljeno narejeno, tako da se toča ne more nabirat gor.
Ampak zaščite proti kraji pa nima niti najmanjše..

ja zaščita je pa res slaba...le jeklena vrv(zajla po domače), ki jo zapreš med vrata

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.155
4.129
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja... res ne vem, kater listek je za ceno in kater je kakšen drugačen....

bil je od proizvajalca, ker je pisalo nekaj kot icestrom.com, al neki je bil ice nekje napisan... to je pildek velik 5x15cm, za šipo zataknjen od znotraj, na desnih vratih. lahko da so ga že sneli, če ga ni več.

Dejmo najdit direkt proizvajalca. Po moje je namesto 'strom' - 'storm' - kot nevihta.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
ja en se bo mogu še enkrat žrtvovat, pa se mim zapeljat! zanč je bil še listek - zihr!

glede kraje... sej ko toča pada, itak noben ne bo kradel + je hudo štorasto za bežat s tem + itak daš to gor za pol urce pa pospraviš. Vmes pa itak skoz gledaš, če ti bo kakšna kroglica preluknjala mrežo, tko da je skoz pod nadzorom (gledaš iz preventive) !
smile-1.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
No če si bumbar si bumbar...se mi je zdel da sem 4 x šklocnu...torej na oporah piše ICEBLOCKER, majo pa stran še v pripravi, in zgleda da je patent res slovenski...
Sem že poslal Fusion-u še eno slikco..

pozdrav.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
aplauz.gif

no sm vedu da je neki ice...

a da je to res slovensko al kaj??? matr, tole zna bit kr uspešnica! Spet smo se slovenci nekaj uporabnega spomnili!

sam za test bi ga mogl pelat v prekmurje, k tam večkrat tolče, pa tud dost večje krogle so...