Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no, mene tud res zanima, kako je test prestal avto in mreža!
Sicer ce se ne motim je tam delno parkiran pod streho - edin če so ga kej premikali...
No obljuba dela dolg...
sem pogledal zadevo in je
Torej cena je 179 € ne glede na velikost avtomobila (imajo 4 velikosti), narejena je pa iz aluminijastih okroglih palic ter elastičnih vrvi, vse skupaj pa je zložljivo in izgleda res enostavno za uporabo. Menda največ časa porabiš samo prvič ko prilagajaš dolžine vrvi glede na velikost avtomobila.
Na avto se pritrdi s z gumijastimi kavlji tako da vozilo oz njegovih blatnikov popolnoma nič ne poškoduje, na strehi pa so gumijaste podloge katere preprečujejo poškodbe le te. Morda bi sam dodal le še eno mrežo čez celo zadevo, da bi bil avto zaščiten še od strani, čeprav mreža kar precej sega čez vozilo.
Proizvajalca niso hoteli izdati naj bi pa se zadeva izdelovala v Sloveniji, zato jih prodajajo samo pri njih. Ampak to so pomoje bile BUČE
Še odgovor, kako je prestala včerajšnje neurje... brez praske, vozilo pred njim pa je uganite kakšno
Jutri grem po zadevo, ker sem danes pozabil €.
PS slike detajlov lahko nekomu pošljem po mailu in jih prilepi, ker nimam nič od npr shrani.si......