Nova ideja proti toči...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.546
76
48
Kranj
Ja saj to pravim. Sem malo pogledal pogoje pri Generaliju in kasko ne krije škode, ki jo naredi tovor (razen v prometni nesreči). Ne vem pa kam štejejo tole mrežo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa sej nogice so itak podložene z gumo, tko da bi mogl orng nabijat, da bi se kej poznalo!

Kaj ne poveš.
hysterical-1.gif

A si ti že videl, kako zgleda, ko pade toča velikosti kokošjega jajca na tla? Ali pa celo kaj večjega? Zgleda da ne.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Gustl slabo vidiš. Mreža ni ravna, pa tudi robovi mreže so obrnjeni navzdol, torej se sama toča nima kje nabirati.

Vem da se ne more nabirati na mreži. Ampak mreža bo zrno toče ustavila, preden se bo streslo na tla. Ob močni (debeli in gosti) toči je to zelo velika teža, ki sloni samo na teh nogicah.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
ja ubistvu res nisem videl tok velikih ja... ja pol pa nimaš kej... pol je bl brez veze vse skupaj!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.469
147
63
KSZ

In kje je kakšna ovira da ti to nekdo ne ****** k pride mim?
Sicer pa si tega nebi nikoli tlačil na avto gor...za take stvari plačam kasko, niti pod razno ne mislim sedaj še 200€ dat, da zavarovalnici nebo treba plačati.

B81

22. jul 2007
38.773
11.730
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma ja no. tole je 3minute dela, če sta dva zraven... to je k šotor postavit... toča pa tud ne pride kr zjasnega, a ne?

Qrc, nazadnje, ko je bila toča, sma se menila z majstrom, ki nam je nekaj delal zunaj...naenkrat na tla začnejo padat kepe, on leti do avta, dobi po glavi, jaz laufam do svojega, na srečo me nič ni zadelo.....kar z jasnega...pol pa eno minutna etapa pa konec.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma nisem glih prepričan da bi to zdržalo kaj konkretnega..........meni je lani v Ilirski Bistrici toča razbila avto....je odtrgalo desno zunanje ogledalo...odtrgalo je tudi zanji brisalec....nad voznikovimimi vrati je v tistem trdem robu udrtina velika za celo pest(med vrati in streho)............marsikomu je razbilo prednja in zadja stekla

Tako da po moje bi šla toča kar skozi do pleha.

Je treba eno tenis žogico nabit z vso silo v to mrežo pa da se vidi če bo prišlo do avta.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.645
151
63
Ajde test je bil oz je
grin1.gif

Se bom pozanimal, sam ne vem kdaj zvem, mam enga znanca na Vis-u..

lost1

mnz
19. jul 2007
8.469
147
63
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Ajde test je bil oz je
grin1.gif

Se bom pozanimal, sam ne vem kdaj zvem, mam enga znanca na Vis-u..

Ce nebos zvedel, povej pa bom jaz poklical, imam skoraj vse poznane tam.
Poslovna naveza.press

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Po moje se bodo našli pacienti in se bodo vozili s tem, ko bo oblačno, kot nekateri uporabljajo t.i. smrčke celo leto
grin1.gif
.

TT-toča tuning
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
no, mene tud res zanima, kako je test prestal avto in mreža!

Sicer ce se ne motim je tam delno parkiran pod streho - edin če so ga kej premikali...

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no, mene tud res zanima, kako je test prestal avto in mreža!

Sicer ce se ne motim je tam delno parkiran pod streho - edin če so ga kej premikali...

No obljuba dela dolg...
sem pogledal zadevo in je
cheer.gif

Torej cena je 179 € ne glede na velikost avtomobila (imajo 4 velikosti), narejena je pa iz aluminijastih okroglih palic ter elastičnih vrvi, vse skupaj pa je zložljivo in izgleda res enostavno za uporabo. Menda največ časa porabiš samo prvič ko prilagajaš dolžine vrvi glede na velikost avtomobila.
Na avto se pritrdi s z gumijastimi kavlji tako da vozilo oz njegovih blatnikov popolnoma nič ne poškoduje, na strehi pa so gumijaste podloge katere preprečujejo poškodbe le te. Morda bi sam dodal le še eno mrežo čez celo zadevo, da bi bil avto zaščiten še od strani, čeprav mreža kar precej sega čez vozilo.
Proizvajalca niso hoteli izdati naj bi pa se zadeva izdelovala v Sloveniji, zato jih prodajajo samo pri njih. Ampak to so pomoje bile BUČE
stupid-1.gif

Še odgovor, kako je prestala včerajšnje neurje... brez praske, vozilo pred njim pa je uganite kakšno
shocked-1.gif

Jutri grem po zadevo, ker sem danes pozabil €.
PS slike detajlov lahko nekomu pošljem po mailu in jih prilepi, ker nimam nič od npr shrani.si......
pozdrav.gif