Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Odvisno od tipov, eni niso vedno pripravljeni slišat golo resnico.
majč
zdej ne vem kaka si po naravi, da tip noče slišat golo resnico.
če maš povešene odbijače in uvele smokve, se raje drži photoshopane resnice
Citat:
majč
Citat:
B? Sem že prej rekla, da morte bit res dost smotani, da najdete ženske, ki vam uidejo z drugim, pomožnosti še v času, ko so z vami.
majč
Sigurno je laže direkt stavek razumet, če pa nisi ravno totalno tele, boš tudi tisto o pomladi in porokah razumel.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ne poznam tipa, kateri ima raje ''okolišanje'' in stavke z 10-imi pomeni. Sorry.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Šit.
Zdaj pa ne vem. Za mene veš, da sem poročen in imam otroke, pa me vseeno vabiš na pijačo. Kam torej ti spadaš? Oz. kaj bi rada...
Po mojem imaš prav. Moški smo radi uspešni. In če si neke besede razlagamo (mogoče napačno) kot lastno neuspešnost, tega ne slišimo radi.Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:Odvisno od tipov, eni niso vedno pripravljeni slišat golo resnico.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Po mojem imaš prav. Moški smo radi uspešni. In če si neke besede razlagamo (mogoče napačno) kot lastno neuspešnost, tega ne slišimo radi.Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:Odvisno od tipov, eni niso vedno pripravljeni slišat golo resnico.
Po drugi strani ženske pogosto pripovedujejo o problemih partnerju zato, da bi jih preprosto poslušal, ne pa vlekel iz petnih žil rešitve, ki so zanje tako ali tako neuporabne, čeprav so v dani situaciji najboljše možne .
Sam to je pa res jeb... Moja je parkrat totalno popizdila, ker mi tam nekaj joka in ji jaz po parih sekundah rešitev vržem ven. In zame zadeva itak zaključena...Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Po drugi strani ženske pogosto pripovedujejo o problemih partnerju zato, da bi jih preprosto poslušal, ne pa vlekel iz petnih žil rešitve, ki so zanje tako ali tako neuporabne, čeprav so v dani situaciji najboljše možne .
Fixed.![]()
Jaz pa s sočutnim izrazom na obrazu prikimavam, vmes pa razmišljam (a se je zredila, tista študentka na šihtu ima dobre yoške, a bo jutri sonce, da grem en krog z mopedom,...).Citat:
Uporabnik sad pravi:
Pa začepim usta, čeprav živčki vseeno delajo na polno.![]()
Citat:
majč
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
majč
Smo pa resnično vedno pripravljeni videti golo...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če maš povešene odbijače in uvele smokve, se raje drži photoshopane resnice
Citat:
Ma pa kwa si ti domišljaš, da si? Zame si res en zajc ja. Pejd dam otroke vahtat, ne pa mene kwa napišem tlelele gor.![]()
5 minut se ne morem zajebavat faaaaaaaaak ane
majč![]()