No zdaj kje ti vidiš povezavo Black Cube z posnetki?Zataknjenec v preteklosti pa fantazira o UDBI in Marti Kos...![]()
To je dokaz, da je v Ljubljano prišel izraelski general, ki ga Janša pozna
Nova dejstva razkrivajo, da so operativci izraelske paraobveščevalne agencije Black Cube 10. decembra lani v Slovenijo prileteli zgolj zato, da obiščejo sedež SDS.necenzurirano.si
Potrebno je vedeti nekaj, če je naročnnik v Sloveniji to ni vplivanje iz tujine, če je naročnik tuja varnostna služba pa je.![]()
Kadivnik: Sova obvestila policijo in tožilstvo; Janša: Kot bi poslušal konferenco Nike Kovač
Premier Golob je sklical sejo SNAV-a glede kriznih razmerah v svetu, energetski preskrbi in o domnevnih tujih vplivih na volitve. Direktor Sove Kadivnik je o slednjem predstavil poročilo, po besedah Janše pa naj bi šlo le za že znane "špekulacije".www.rtvslo.si
Ni potrebe. Baje je vse jasno.zakaj ti ki so na prisluhih enostavno ne povejo nasproti koga so sedeli ?

Če je SOVA sledila BC kot tujo (para)obveščevalno službo in baj d vej odkrila, da ima le-ta naročnika v Sloveniji, oz. da hoče BC prodati svoje ad hoc posnetke najboljšemu ponudniku (nekaj so enkrat rekli, da so se ti posnetki ponujali že od jeseni - od Vukovičke) je to potem kaj?Potrebno je vedeti nekaj, če je naročnnik v Sloveniji to ni vplivanje iz tujine, če je naročnik tuja varnostna služba pa je.
Tako sem jaz razumel video katerega sem pristavil v uvodu. Lahko me kdo popravi v mojem razumevanju.
Tole pa se ne strinjam, saj tudi malih đankijev ne lovijo, ampak preko njih pridejo do velikih plejerjev.Če nek nevaren tuji element prišel v Lj h komurkoli, kaj hudiča so delali državni organi, da so ga spustili čez mejo? Pa baje je celo z letalom priletel, ne pa prehodil neprehodne gozdove.
Mislim, da si policija in SOVA ne delata ravno usluge. Delovati je treba sproti, ne pozneje plesti pravljic.
Kolikor je bilo slutiti iz medijev, so zanju vedeli Američani. Naši niso imeli pojma, dokler niso Američani rekli, da bo dovolj in da naj ukrepajo.Tudi rusa sta dve leti al kolko delovala tukaj, pa so skozi vedeli za njiju.
Če je naročnik v Sloveniji se s tem ukvarja policija. Tako sem jaz razumel te može v tem posnetku. Imajo verjetno neke kompetence za dajat mnenja. Tudi govorili so precej previdno.Če je SOVA sledila BC kot tujo (para)obveščevalno službo in baj d vej odkrila, da ima le-ta naročnika v Sloveniji, oz. da hoče BC prodati svoje ad hoc posnetke najboljšemu ponudniku (nekaj so enkrat rekli, da so se ti posnetki ponujali že od jeseni - od Vukovičke) je to potem kaj?
Zataknjenec v preteklosti pa fantazira o UDBI in Marti Kos...![]()
To je dokaz, da je v Ljubljano prišel izraelski general, ki ga Janša pozna
Nova dejstva razkrivajo, da so operativci izraelske paraobveščevalne agencije Black Cube 10. decembra lani v Slovenijo prileteli zgolj zato, da obiščejo sedež SDS.necenzurirano.si
Meni sam nekaj ni jasno.
Zakaj naso politiko vpletanje izraelske tajne sluzbe sele sedaj tako hudicevo skrbi, ce pri nas operirajo ze vsaj od decembra. In ima te podatke sova.