Black Cube JJ ali....

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.644
5.075
113
Špageti zato ker jih je jedla Švarc Pipanova, tak da nekega premoženja niso dali za njeno kosilo, pa verjetno je z Ryanom letela. :evil:

delter333

Guru
21. maj 2010
2.976
2.739
113
Notranjska
Zataknjenec v preteklosti pa fantazira o UDBI in Marti Kos...
No zdaj kje ti vidiš povezavo Black Cube z posnetki?
Ta tip je kot je razvidno iz članka bil član tudi vodstvenih struktur Izraela, a ni mogoče da ga Janša pozna iz svojih let vladanja?
Iz članka je opisano da je svetovalec Black Cube, a niso sprva trdili da je ustanovitelj?
A ta članek navaja vse kje je ta gospod svetovalec?
Torej pricakujem dokaze o izvedbi posnetkov s strani podjetja Black cube, simpl.
Nika je to predstavila kot fackt.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: alkoholik in Gatto

delter333

Guru
21. maj 2010
2.976
2.739
113
Notranjska
Potrebno je vedeti nekaj, če je naročnnik v Sloveniji to ni vplivanje iz tujine, če je naročnik tuja varnostna služba pa je.
Tako sem jaz razumel video katerega sem pristavil v uvodu. Lahko me kdo popravi v mojem razumevanju.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.473
6.111
113
Če nek nevaren tuji element prišel v Lj h komurkoli, kaj hudiča so delali državni organi, da so ga spustili čez mejo? Pa baje je celo z letalom priletel, ne pa prehodil neprehodne gozdove.
Mislim, da si policija in SOVA ne delata ravno usluge. Delovati je treba sproti, ne pozneje plesti pravljic.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.644
5.075
113
Potrebno je vedeti nekaj, če je naročnnik v Sloveniji to ni vplivanje iz tujine, če je naročnik tuja varnostna služba pa je.
Tako sem jaz razumel video katerega sem pristavil v uvodu. Lahko me kdo popravi v mojem razumevanju.
Če je SOVA sledila BC kot tujo (para)obveščevalno službo in baj d vej odkrila, da ima le-ta naročnika v Sloveniji, oz. da hoče BC prodati svoje ad hoc posnetke najboljšemu ponudniku (nekaj so enkrat rekli, da so se ti posnetki ponujali že od jeseni - od Vukovičke) je to potem kaj?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.644
5.075
113
Če nek nevaren tuji element prišel v Lj h komurkoli, kaj hudiča so delali državni organi, da so ga spustili čez mejo? Pa baje je celo z letalom priletel, ne pa prehodil neprehodne gozdove.
Mislim, da si policija in SOVA ne delata ravno usluge. Delovati je treba sproti, ne pozneje plesti pravljic.
Tole pa se ne strinjam, saj tudi malih đankijev ne lovijo, ampak preko njih pridejo do velikih plejerjev.

Tudi rusa sta dve leti al kolko delovala tukaj, pa so skozi vedeli za njiju.

• Haha
Reactions: Pepe

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.644
5.075
113
Mislim da si pomešal. Naši so dobili namig že zdavnaj, so pa vsi čakali, da ju bodo lahko vključili v kako res odmevno zamenjavo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.473
6.111
113
Sami niso nič odkrili, to je bistvo teh zgodb. Tudi sedaj jim je nekdo namignil, da so mogoče spustili nevarno osebo. Pojma niso imeli, ko se je stvar odvijala.

disc

Guru
4. feb 2011
2.627
726
113
Ne razumem najbolj tele scene. Nika K. razkrije Izraelce na sedežu SDS. Prej niso pri sovi imeli ničesar (ali pa niso "dali ven"). Ampak po tistem, ko jih Nika razkrije, dajo zadevo naprej na policijo/tožilstvo? Zanima me, ali bi to sova v vsakem primeru naredila (je bila stvar v postopku), al so dal to naprej v postopke, ker je to prišlo v javnost (drugače nebi)?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
2.976
2.739
113
Notranjska
Če je SOVA sledila BC kot tujo (para)obveščevalno službo in baj d vej odkrila, da ima le-ta naročnika v Sloveniji, oz. da hoče BC prodati svoje ad hoc posnetke najboljšemu ponudniku (nekaj so enkrat rekli, da so se ti posnetki ponujali že od jeseni - od Vukovičke) je to potem kaj?
Če je naročnik v Sloveniji se s tem ukvarja policija. Tako sem jaz razumel te može v tem posnetku. Imajo verjetno neke kompetence za dajat mnenja. Tudi govorili so precej previdno.

2. okt 2007
4.303
3.095
113
Zataknjenec v preteklosti pa fantazira o UDBI in Marti Kos...

Ta članek je samo nek zmazek, ki ni dokazuje nič.

Odpira samo vprašanja, če so res bili tile BC operativci in je SOVA že decembra vedela za njih, zakaj ni ukrepala? Pa kdo je Niki in Mukiju izdal te informacije, ker Muki in NIka nimata dometa, da bi lahko te odkrila. Gre za interno uhanjanje informacij SOVE.

Podatki FlighRadar24 o nekem letalu, ki je bilo večkrat v SLoveniji pa tudi nič ne povedo, saj nimajo informacij, kdo je bil na njem, razen mogoče SOVA, če so jih sploh na Brniku identificirali in vpisali v sistem.
Tole je poslovno letalo, ki ga najemajo različne stranke, in o potnikih ne pove popolnoma nič.

Po drugi strani, pa je v SLO kar nekaj podjetij, ki (ne boste verjeli) delajo za Izraelsko industrijo, tudi vojaško in so podobni obiski seveda povsem normalni. Po drugi strani pa tudi SLO kupuje kar nekaj robe iz Izraela, kar spet pomeni neke psolovne obiske.

Če SOVA res nima nič oprijemljivega, potem ne bo prišlo niti do predkazenskega postopka. Razen, da mora pri sebi preverit, kdo so tisti žvižgači, ki so Niki in Mukiju izdali informacije.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.582
4.934
113
Meni sam nekaj ni jasno.
Zakaj naso politiko vpletanje izraelske tajne sluzbe sele sedaj tako hudicevo skrbi, ce pri nas operirajo ze vsaj od decembra. In ima te podatke sova.

A ni black cube neko privat varnostno podjetje? Skratka kaj ima SOVA oz. bilokakšni organi pregona direktno z njimi. Jst jih razumem kot neko firma tipa Valina ipd., ki skrbi za red v diskaču in jo lahko vsak najame za svoje interese. Ali pa ajd zasebnega detektiva če rabiš nekaj uradno "poizvedovat". A če bi direktor take firme prišel "nekam" na razgovor bi bilo tudi vse narobe?

Da SOVA nadzira delo takih firm (ja tudi kakšnih detektivskih agencij pa varnostnih firm preverja) je pa rutinsko, sej nekaj morajo delat. Danes se ne sprehajajo vohuni pa uradni "agenti" tujih služb pa teroristi nonstop po državi, da bi lahko samo s tem upravičeval obstoj in proračun.