Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Skoda da Micka nena kikne, ker bencinc po specifikacijah nevem ce je ravno nek biser. 9,8 do 100.
Je pa pomoje cisto dovolj.
Citat:
Uporabnik krizo pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Meni se pa ne zdi tako grozno ugoden, kot nekateri tu pravite. Ne vem no. Oblika je zelo lepa, spominja me na galanta iz leta 1992 npr (maska seveda). To je Mitsubishiju manjkalo v zadnjih letih. Je pa 2.0DID INTENSE model s kaksno krom barvo krepko cez 23.000 eur. Poleg tega na cene ne dajejo nobenega popusta (vsaj po navadi je pri Mitsuju tako). Za ta denar dobis ze zelo lepo opremljenega Passata (saj vem, da je ciljna publika drugacna ampak vseeno) z enakim motorjem in s popustom....
Pa se to ... prejsnji model so prodajali bolj za "dzabe" kot za kak denar, tega so pa krepko ocenili ... me prav zanima, ce bo to odrazala tudi prodaja, ki ze prej ni bila ravno cvetoca
poglej accorda s tako opremo, novo mazdo 6... takoj par jurjev več
da o švabih ne govorim... 30K+
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Ne vem no...med civicom in Lancerjem, bi vseeno izbral Civica... mogoce ze zaradi armaturke
Ne. Oziroma ravno toliko, kot je recimo Mazda6 ...Citat:
Uporabnik Mis pravi:
A ni Lancer po velikosti klaso nižje kot Accord, Mondeo, Passat...........
Dejansko se novi Lancer lahko primerja z Jetto in ne Passatom.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V vseh statistikah bo v passatovem razredu (oz. je že).
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni res. Poglej zunanje in notranje mere, pa ti bo jasno. Lancer je enako velik kot Mazda6 (in še kak avto tega razreda). Je tudi opremljen, kot se spodobi za avto tega razreda. Itd, itd ...
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mere Lancerja (dolžina x širina): 4,57 x 1,76 m.
Mere Jette (dolžina x širina): 4,55 x 1,78 m.
Pa že Jetta ima precej večji prtljažnik.
Passat limuzina ima pa 4,76 m v dolžino, tako da Lancerja težko damo v isti razred.
S passatom se itak težo primerja večina konkurentov iz razreda. VW tu pač vse stavi na velikost.Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mere Lancerja (dolžina x širina): 4,57 x 1,76 m.
Mere Jette (dolžina x širina): 4,55 x 1,78 m.
Pa že Jetta ima precej večji prtljažnik.
Passat limuzina ima pa 4,76 m v dolžino, tako da Lancerja težko damo v isti razred.
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Ampak včasih so nekaj mešali Carisma-Lancer veriante, vsaj spomnim se da sem se spraševal zakaj Tommi the legend vozi Enkrat Carismo enkrat pa Lancerja???