Ljubljana - brezvezno mesto?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
20.498
2.294
113
Častni meščani Ljubljane smo na novoletnem srečanju z zadovoljstvom ugotavljali, kako številni so bili posegi, opravljeni v prid mesta in življenja njegovih meščanov.
Častni meščani so se zbrali, torej zaslužni meščani. Zaslužni, ker so že bili pridni in naredili nekaj za nekoga, bili nagrajeni in sedaj ponavljajo vajo in javno lezejo nekomu v rit, da bodo še bolj zaslužni oz. častni :aplauz:

Zato težko razumemo in še manj sprejemamo stalne napade na župana Jankovića, na njegovo delo in načrte. Čedalje več je podtikanj in nasprotovanj vsemu, česar se župan loti s svojo izjemno ekipo, tudi poskusov ustavljanja za mesto pomembnih projektov. Župan ima ogromno podporo pri volilcih, ki zaupajo njegovi viziji in strokovni presoji in ga zato vsakokrat znova z veliko večino tudi izvolijo
Me sploh ne preseneča, da jankovićeve ovce ne razumejo situacije, imamo take tudi tu na forumu in kar ne znajo pa ne znajo nehati blejati v mafijašev zagovor :obesise:


Podpisniki tega odprtega pisma oz. PR stunta:
Dr. Ljubo Bavcon, mag. Pavle Čelik, dr. Vinko Dolenc, Miran Goslar, Nuša Kerševan, dr. Matjaž Kmecl, dr. Janez Kocijančič, dr. Zora Konjajev,dr. Aleksandra Kornhauser Frazer, Milan Kučan, Svetlana Makarovič, Jože Mermal, Ivanka Mežan, Anica Mikuš Kos, Anita Ogulin, Mojmir Sepe, Franc Sever - Franta, Janez Stanovnik, dr. Alenka Šelih ]
Pa to so praktično isti ljudje, ki so leta 2011 romali na magistrat igrat dramo ter "ponižno prosit" Jankovića, da naj kandidira za župana Ljubljane pa še tanajboljzaslužnega partizana Frato so vmes porinl poleg ostalih zvenečih imen, da bo ja kar se le da dobro izgledalo vse skupaj :aplauz:
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
20.498
2.294
113
Ne sklepaj po sebi. Si ne želim oz. nočem narediti in tudi ne bom naredil niti 0,00000001% tistega, kar je napravil vsak od podpisanih, nisem sposoben tako gnilo delovat.
 
Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: bizi

sajkek

Guru
16. mar 2008
21.614
842
113
sej vidis da se vsem jebe, ker tile ki so odgovrni za tole bodo imeli lepe penzije. Erjavec in kompanija (SD in podobni kljukci) bi morali it v kamnolom.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Matey