iGO Primo, Nextgen SKINS [Android]

27. okt 2012
18
0
1
če ti odkrito povem je 10000 strani in se mi nikakor ne da prebirat ker nekje tut same bedarije pišejo ... zato rajš ponovno baram ker ne sedim za računlaniko skos... in če mi je kdo prplavlen pomgat je :D čene pa si rečem več sreče drugič :D :D
 

Bajkman

Fizikalc
23. jun 2010
3.089
25
48
Moraš pa biti fer tudi do avtorjev. Verjemi, da je vloženega veliko več truda, da je to narejeno, kot pa da ti na hitro preletiš, pa čeprav 1000 strani. Saj boš neumnosti ignoriral.
Razumeti je potrebno, da se tudi tebi ne bi dalo odgovarjati več 10x na ista vprašanja, če je jasno, da je že napisano.
 

popotnik

GPS presidente
Osebje foruma
25. feb 2010
13.227
4
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik expertzor pravi:
če ti odkrito povem je 10000 strani in se mi nikakor ne da prebirat ker nekje tut same bedarije pišejo ... zato rajš ponovno baram ker ne sedim za računlaniko skos ... in če mi je kdo prplavlen pomgat je :D čene pa si rečem več sreče drugič :D :D
Vidiš pa smo tam, nekateri smo dnevno presedeli po 10ur za Pc, da smo osvojili znanje, ki bi ga ti sedaj rad imel na pladnju.

Se nisi še vprašal zakaj nihče ne odgovarja?
Ti bom odgovoril, zato, ker so sami vložili preveč truda, da sedaj obvladajo zadevo in se jim ne da več vsakemu padalcu, ki nima časa poiskat sam, pisat rešitev.

Vzami si čas, prečitaj tisti dve temi in ti bo vse jasno, časa za branje imaš na pretek.

Meni se pa res ne da več podpirat tvoje lenobe in sedet cel čas za pc.
 

janko17

3100. registrirani uporabnik
7. apr 2008
30
0
6
Pozdravljeni, kupil sem tablico 32GB 8.0" Chuwi vi8 Quad Core Genuine Windows8.1+Android 4.4 Tablet PC Dual Boot. Po specifikacijah, ki so jih navedli, bi morala imeti tudi GPS vendar ga nima, zato so mi nekaj evrov vrnili. Kupil sem rabljeni GPS Bluetooth 65C data logger in ko ga povežem z androidom preko aplikacije Bluetooth GPS Provider, mi satelite najde in fixira.
Imam naložen iGo Primo 9.5.29.468978 in skin vstavljen v mapo UX: GjAk_v2.2_AriNe. Problem je sledeči: V pogledu GPS-informacije pod razpoložljivi sateliti:0(nobene črtice), vendar je spodaj Natančnost:VISOKA. Program tudi deluje, vendar mi vsako minuto sporoči: GPS signal izgubljen. Kako ukiniti sporočanje GPS signal je izgubljen in pa kako se zažene HUB, ali katero verzijo mi vi priporočate in kakšen SYS. Pri navigaciji Sygic teh problemov ni.
Se že naprej zahvaljujem in opravičujem, če ni ravno prava tema.
 
23. jun 2010
3.089
25
48
Samsung Galaxy S4 LTE (GT-i9505), uradni Android 5.0.1, rootan.
Inštaliral sem Nextgen na spominsko kartico, deluje kot je treba.

Inštaliral sem tudi APK za zamenjavo skinov, prenesel sem skine in jih skopiral na pravilna mesta. Z sami aplikaciji sem uspešno določil lokacijo nextgen, lepo prepozna možnosti vseh treh skinov.
VENDAR se pojavi težava, da se po kliku na drugi skin ne zgodi nič. Tudi imena map na kartici ostanejo nespremenjena. Obnaša se torej, kot bi bili na kartici podatki zaščiteni. Če pa ročno preimenujem imena, pa deluje BP.

Morda kaka ideja?

Hvala
 

Mr_NO

Pripravnik
18. avg 2007
932
4
18
Sicer nisem blond ne po naravi ne po pameti a tile novi skini za Nextgen mi pijejo kri. Nikakor jih ne morem naštimat na moj Nexgen 1.7.17 pa da se ubijem s kamnom. Ne razumem navodil pa pika.
Je kaka dobra duša, ki bi bi po sistemu za telebane: klikni to, naredi to povedal kako naj si namestim skin oa arine na Nexgen?
Hvala vnaprej.
 

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
130
0
16
Lep pozdrav !

Prosim za pomoč !!

Imam vprašanje: Podatki ki se nahajajo v levem spodnjem kotu ( Čas do cijla, čas prihoda na postajo in še en podatek )

Jaz si vedno nastavim kilometri do cilja, kilometri do postaje in metri nad morjem, ne vem tako sem se navadil . Toda ko vgasnem napravo in jo ponovno prižgem se ti podatki vedno nastavijo na začetek. Ne ostanejo tako kot sem jih nastavil sam.
Vprašujem ali obstaja kakšna možnost, da bi ostali po ponovnem prižigu GPS isti kot so bili preden sem ugasnil GPS ? ??? ???

Prosim za pomoč !
Pozdrav Branko
 

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
6.384
30
48
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz bi rekel, da je razlog "napaka" v skinu (če ga uporabljaš) saj se očitno te nastavitve ne zapišejo v spomin, kot se vse ostale, torej v datoteko system.ini, ki se nahaja v mapi save, zato ob vsakem novem zagonu aplikacije te nastavitve niso priklicane. Druge razlage jaz osebno ne vidim.