Ocena o dogajanju ni letela nate oz. na tvoje zapise temveč na Janšo. Le-ta na splošno izvaja whataboutizem v stilu "Gaza? What about tisto tam-pa.tam?".Za šarenje po dreku si odprite ločeno témov tej že tako zaudarja...
V mojem zapisu ni WABov, ker ničesar ne primerjam, razen metodologije. Tovariš Janša se bo premierno opravičil za lapsus in zavajanje...podobno, kot se ni imel časa pokesati za izposojen citat.
Drži. Sam tokrat je zaružu do podna, ker je mel v roki sliko Gaze. Forumski eriksoni majo zgleda sestanek, ker ne vedo kako zdej to zatwistat....Ocena o dogajanju ni letela nate oz. na tvoje zapise temveč na Janšo. Le-ta na splošno izvaja whataboutizem v stilu "Gaza? What about tisto tam-pa.tam?".
In to sploh ni prva/edina stvar, kjer sta Janpša in doktor Rober Golob primerljiva kar se failov tiče. Ampak nekateri ne spregledajo pa da jebesh, kajne Svobogatto...Torej, če sem prav razumel se Janša v svojem mandatu ne drži tega, česar se tudi Golob v svojem ni.
Ja, to je bil pa epic fail. Da to naredi kakšen "njegov kanonfutr", "kmet na šahovnici" even, še nekako razumem, da pa se on ob taki priložnosti spravi takole ali zavajat ali pa da je nasedel in je dejansko mislil, da kaže fotko Gaze je pa tak mimosun, da adijo. Absolutno vreden več kot omembe v tej glamurozni temi.Drži. Sam tokrat je zaružu do podna, ker je mel v roki sliko Gaze. Forumski eriksoni majo zgleda sestanek, ker ne vedo kako zdej to zatwistat....
E, bingo!Ah! Zdaj mi je kliknilo, ko mi je ura sporočila, da je bil Easy day...Whataboutizem je po tvojem celotno sporočilo, ki ga je Janez želel deliti z 90 poslanci oz. stoli.

Biti penast na tvoje svobodno veličanstvo ni enako veseliti se princa teme na mestu PVja. Ampak, kot si že večkrat dokazal, to sprocesirat je malo preveč zate.A nisi bil ti tukaj med glavnimi, ki ste veselo tiktakali in odštevali čas do volitev in se veselili, da bo ta gnoj od človeka zopet na vladi...matey, erik/son pa še kakšen ste bilo prav penasti na svobodnega...![]()
Že whatabouitizem, oziroma opravičevanje ene svinjarije z drugo je ogabno, tale kiks je sam češnjica na tortici. Da Toninovih umotvorov s hitrimi prstki niti ne omenjam. Očitno je na dobri poti, da leti tja kot Grimsi. Da ne govorimo, da v Sudanu niti pod točko razno ne koljejo samo kristjanov, ampak padajo civilisti ne glede na vero. Seveda so Toninćetu važni samo kristjani, ki so med žrtvami v manjšini.Ja, to je bil pa epic fail. Da to naredi kakšen "njegov kanonfutr", "kmet na šahovnici" even, še nekako razumem, da pa se on ob taki priložnosti spravi takole ali zavajat ali pa da je nasedel in je dejansko mislil, da kaže fotko Gaze je pa tak mimosun, da adijo. Absolutno vreden več kot omembe v tej glamurozni temi.