Idiotizmi 4. Janševe vlade

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.306
2.422
113
Pomurje
Fake news.

Švedska vlada ne pošilja legalnih migrantov nazaj ampak jim ponuja visoke finančne spodbude za prostovoljno vrnitev v njihove izvorne države. Gre za ukrep prostovoljne repatriacije, s katerim želi država razbremeniti svoj socialni sistem in spodbuditi remigracijo tistih, ki se niso uspešno integrirali. S tem da ta vzpodbuda velja za točno določene skupine zakonitih migrantov s statusom zaščite, za piko na i pa so ti legalni migranti v izjemno veliki večini primerov vstopili v državo ilegalno ter kasneje na tak ali drugačen (dejansko upravičen ali goljufiv) način legalizirali svoj status.
Glej ga glej, ne more iz svoje kože.

• Všeč mi je
Reactions: Sonny_Chiba

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.473
19.218
113
Od kdaj Švedi tulijo na Prešercu in v Ljubljani pretepajo tujce?
O komu si pa potem pisal? Kdo torej pošilja legalne migrante v njihove izvorne države? Jaz sem namreč pisal o situaciji v EU ter se na koncu navezal še na Švedsko kot državo z ogromno migranti kateri so povzročili nastanek "občutljivih con".

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.306
2.422
113
Pomurje
O komu si pa potem pisal? Kdo torej pošilja legalne migrante v njihove izvorne države? Jaz sem namreč pisal o situaciji v EU ter se na koncu navezal še na Švedsko kot državo z ogromno migranti kateri so povzročili nastanek "občutljivih con".
Tebi se redno dogaja, da ne razumeš o čem se piše.
Potem pa vsekas mimo in opravicuješ svoj mimosun.

Whatabout...