Nekam slabo vam gre proizvodnja fotošop produktov zadnje dni. Slabo plačano?
Evo ti enega ukradenega
Nekam slabo vam gre proizvodnja fotošop produktov zadnje dni. Slabo plačano?
Kar daj. Če v vseh mojih postoh najdeš več kot 2 narobe zapisana s/z, bom napisal, da je JJ slabši od Goloba.
Kaj sedaj si že začel knjige za električarje pisat ti Vanish kulak.Ena zate in tvoj intelekt..
Poglej priponko 108583
Hotel sem povedat da je naloga tako bedasta da se je še tebi samemu ne zdi vredno opravit, pričakuješ pa to od drugih. Ne, ni fora v številu faljenih s/z jev, dovolj je bil eden da sem dobil navdih.Kar daj. Če v vseh mojih postoh najdeš več kot 2 narobe zapisana s/z, bom napisal, da je JJ slabši od Goloba.
Zdaj se pa poglej v ogledalo in se vprašaj kdo nam je jude nakopal na glavo. Bo šlo?V spregi z oblastniki nas Izraelci nadzorujejo na vseh ravneh.
![]()
Izraelsko obveščevalno podjetje zbiralo podatke o slovenskih aktivistih
Podjetje naj bi po ugotovitvah časnika Harec pod drobnogled vzelo nasprotnike gradnje nove jedrske elektrarne v Krškem.www.delo.si
In kdor je vsaj malo razgledan ve da je Sonnenschein judovski priimek. Tudi v Prekmurju so bili Sonnenscheini.
Ko vaš človek dela pi*darije in jih prizna in pove kaj kar vam ne paše je avtomatsko na drugi strani enačbe. Problem rešen.
Tega dotičnega gospoda je Golob imel že v žepu. Tako je vsaj mislil. No verjeto je Stevo ugotovil, da ima boljšo robo kod takratni PV kljub njegovim balkanskim zvezam in posel je padel v vodo.
Nihče mu ne verjame da je nedolžen, vsem.je jasno zakaj ga roka pravice ni ujela. Dokler je molčal in so vladali njegovi prijatelji.Se opravičujem, ampak jaz res ne razumem te mentalne gimnastike. Kako je lahko zdaj tak človek medijska zvezda desnice? Zdaj mu torej verjamete da je nedolžen, ker kar naenkrat trdi da je Mescu rihtal kokain? Torej so Fotopub in zlorabe nepomembne, ker zdaj je pa vaš? Ali je po novem celo nedolžen? Kako stoji zdaj javno mnenje na desni?
![]()
Afera Fotopub: obtožnica razkriva srhljive očitke proti Smodeju | 24ur.com
Mesec dni po tem, ko je Dušan (Josip) Smodej zaradi obtožb o spolnem nasilju v aferi Fotopub na predobravnavnem naroku vendarle sedel na zatožno klop, prvi razkrivamo vsebino obtožnice. Ugašanje cigaret na telesu, siljenje v spolni odnos z grožnjami s smrtjo, vsiljevanje droge za posilstvo...www.24ur.com
Kdor ne dela, ne greši?Hahahahahahahaha, muca jezik popapcala...Na koncu bo Mijić pravzprav izpadel še najbolj kompetenten, ker je tiho
Poglej priponko 108596

Sem kar sprintal odgovor...Kdor ne dela, ne greši?![]()
![]()
Jaz si bom zapomnil to, kateri medij je dal prostor obtoženemu spolnega nasilja nad mladoletno osebo. Še bolj si bom zapomnil, da obstajate ljudje z jasnimi prioritetami in afinitetami.Nihče mu ne verjame da je nedolžen, vsem.je jasno zakaj ga roka pravice ni ujela. Dokler je molčal in so vladali njegovi prijatelji.
Sedaj pot ta desnimi je prišel kot skesanec, preračunljivo saj dobro ve da bi ga lahko privedli. In ker nima več botra je zapel kot ptičica, če laže naj ga Lukec toži. A ni Asta grozila Lotriču na RTV da če omenja Fotopub v njeni prisotnosti bo tožba?