Idiotizmi 4. Janševe vlade

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.318
9.576
113
Nekam slabo vam gre proizvodnja fotošop produktov zadnje dni. Slabo plačano?

Evo ti enega ukradenega

1000028785.jpg

• Haha
Reactions: delter333 in Daniel

jello

Guru
22. sep 2008
11.760
4.919
113
Kar daj. Če v vseh mojih postoh najdeš več kot 2 narobe zapisana s/z, bom napisal, da je JJ slabši od Goloba.
Hotel sem povedat da je naloga tako bedasta da se je še tebi samemu ne zdi vredno opravit, pričakuješ pa to od drugih. Ne, ni fora v številu faljenih s/z jev, dovolj je bil eden da sem dobil navdih.

delter333

Guru
21. maj 2010
3.035
2.803
113
Notranjska
V spregi z oblastniki nas Izraelci nadzorujejo na vseh ravneh.

In kdor je vsaj malo razgledan ve da je Sonnenschein judovski priimek. Tudi v Prekmurju so bili Sonnenscheini.
Zdaj se pa poglej v ogledalo in se vprašaj kdo nam je jude nakopal na glavo. Bo šlo?

mistique

Guru
16. jun 2009
17.274
4.177
113
Hahahahahahahaha, muca jezik popapcala...Na koncu bo Mijić pravzprav izpadel še najbolj kompetenten, ker je tiho :valjamse:

1789894082994.png

delter333

Guru
21. maj 2010
3.035
2.803
113
Notranjska
Tega dotičnega gospoda je Golob imel že v žepu. Tako je vsaj mislil. No verjeto je Stevo ugotovil, da ima boljšo robo kod takratni PV kljub njegovim balkanskim zvezam in posel je padel v vodo.
Pa Stevo ni hotel milijonov, želel je funkcijo.
Sicer ste imeli lepo priliko da ga zradirate s političnega odra pred volitvami pa ste se odločili drugače, zdaj pa cvilite! Jokice.

delter333

Guru
21. maj 2010
3.035
2.803
113
Notranjska
Se opravičujem, ampak jaz res ne razumem te mentalne gimnastike. Kako je lahko zdaj tak človek medijska zvezda desnice? Zdaj mu torej verjamete da je nedolžen, ker kar naenkrat trdi da je Mescu rihtal kokain? Torej so Fotopub in zlorabe nepomembne, ker zdaj je pa vaš? Ali je po novem celo nedolžen? Kako stoji zdaj javno mnenje na desni?

Nihče mu ne verjame da je nedolžen, vsem.je jasno zakaj ga roka pravice ni ujela. Dokler je molčal in so vladali njegovi prijatelji.
Sedaj pot ta desnimi je prišel kot skesanec, preračunljivo saj dobro ve da bi ga lahko privedli. In ker nima več botra je zapel kot ptičica, če laže naj ga Lukec toži. A ni Asta grozila Lotriču na RTV da če omenja Fotopub v njeni prisotnosti bo tožba?

delter333

Guru
21. maj 2010
3.035
2.803
113
Notranjska
Se mi pa tile levi pijuni prav smilijo z vsemi mogočimi umazanijami jih botri iz ozadja držijo za vrat, samo da blebetajo njihove floskule izpred 20-30 let.
Luki se že v očeh vidi da temu pol ku*ca ne verjame. Samo če policija ne ukrepa naj ljudje pokličejo policijo ali kako že?
Pa izvozniki so rak rana slovenskega gospodarstva.
Te izjave v kontekstu Luka-kokain dobijo popolnoma smiseln pomen. Da take stresaš moraš bit na horsu. Da ne govorimo o štemplanju, verjetno posledica abstinenčne krize, ( par dni brez).

mistique

Guru
16. jun 2009
17.274
4.177
113
Nihče mu ne verjame da je nedolžen, vsem.je jasno zakaj ga roka pravice ni ujela. Dokler je molčal in so vladali njegovi prijatelji.
Sedaj pot ta desnimi je prišel kot skesanec, preračunljivo saj dobro ve da bi ga lahko privedli. In ker nima več botra je zapel kot ptičica, če laže naj ga Lukec toži. A ni Asta grozila Lotriču na RTV da če omenja Fotopub v njeni prisotnosti bo tožba?
Jaz si bom zapomnil to, kateri medij je dal prostor obtoženemu spolnega nasilja nad mladoletno osebo. Še bolj si bom zapomnil, da obstajate ljudje z jasnimi prioritetami in afinitetami.