Idiotizmi 4. Janševe vlade

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.178
9.303
113
Veliki Vođa nima nič v mislih, on je samo bleknil, ti pa zagrabil. Bo treba mal mislit zraven, ko se po defoltu strinjaš s takimi neumnostmi, ker je pač prišlo od tebi prave strani. Še enkrat, ti si povedal kaj je mehko zmanjševanje zaposlenih, ne prelivanje viškov zaposlenih iz javnega v privat sektor. Razlika. Pa tudi mehko zmanjševanje zaposlenih ne da vedno željenih rezultatov, ker marsikdo ki gre v penzion pa rabi zamenjavo.
Pa še za arbajterja44, kaj pa naj bi pomenilo mehki preliv 50000 zaposlenih, ki morajo bit seveda viška, iz JU v gospodarstvo, če ne lene tete izza šalterja za trak?
Kaj sem jaz zagrabil????? Zagrabil si ti. Jaz sem ti samo odgovoril na tvoje dvome. Sicer pa boli mene za tebe in Janšo.

• Haha
Reactions: aljoman in mistique

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.226
11.564
113
Ja, pa si pač napačno odgovoril, ker si mi šel razlagat nekaj česar nisem vprašal. Se boš zdej spet razpočil od jeze, ali se bo dalo s tabo pogovarjat?

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.313
9.560
113
(ANALIZA) Pod Janševo vlado so na udaru javne storitve: Zakaj desnica favorizira zasebno na račun javnega?

Kaj ostane od socialne države, ko se začne država umikati iz zdravstva, šolstva, sociale in drugih javnih storitev?

A veš ono, ko se tu ku*ba nasmeji?
Podobno je brati tako (ANALIZO) v Večeru, kateri je od Ministerstva za kulturo pobral 220 jurjev.

PS: Glede na podatke erar, se še komu zdi, da Pogrebno podjetje Maribor pere denar preko Večera? Ker 600 jurjev je precej za objavljati osmrtnice v cajtengu.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.649
-1.628
63
Kaj ostane od socialne države, ko se začne država umikati iz zdravstva, šolstva, sociale in drugih javnih storitev?

A veš ono, ko se tu ku*ba nasmeji?
Podobno je brati tako (ANALIZO) v Večeru, kateri je od Ministerstva za kulturo pobral 220 jurjev.

PS: Glede na podatke erar, se še komu zdi, da Pogrebno podjetje Maribor pere denar preko Večera? Ker 600 jurjev je precej za objavljati osmrtnice v cajtengu.
Pogrebno se mora reklamirat, saj veš konkurenca je huda, pa ljudje nekak ne umirajo radi.