Idiotizmi 4. Janševe vlade

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
174
132
43
Po naših informacijah je tako že v sredo več voznikov podjetij, ki opravljajo logistiko oskrbe z nafto in gorivi za Petrol in Mol, prejelo SMS sporočila, naj od četrtka ne vozijo nafte na bencinske servise. Po informacijah, ki smo jih dobili na bencinskih servisih, naj bi vozniki znova začeli Petrolove bencinske servise oskrbovati šele v torek. Torej po nedeljskih volitvah in na dan, ko se bodo zelo verjetno podražile regulirane cene goriv zunaj avtocest.

Mogoče imam shizofrenijo, ampak sem prepričan, da so imeli rumene krpe čez ročke tudi na MOLu in Agipu :sprasujemse:
Seveda. Iz Petrola smo se vozili drugam. Ko v Hoferju ni robe gredo kupci v Lidl in če Lidl ni pripravljen na dodaten promet, so tudi pri njih police prej prazne, sploh če nekateri delajo zaloge, ki jih imajo po moje še zdaj v kevdrih.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.123
11.516
113
Vem, da si pač popolnoma nasedel levi agendi glede Petrola in ne razumeš, kako deluje ekstremno povečano povpraševanje.

Ampak zakaj se glede Petrola obnašaš drugače, kot do drugih stvari, ki jih ne dobiš vedno in takoj? Komu nagaja zdravstvo, da so čakalne vrste? Komu nagajajo upravne enote? Komu in zakaj nagaja ostali del javnega sektorja, kjer se čaka na stvari?

Gre tudi tu po tvoji teoriji za mahinacije? Kdo bo udaril po mizi, da nehajo nagajati?
Aha, levi agendi da sem nasedel? Mogoče, ampak res mogoče si pa ti desni, kaj praviš?

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.123
11.516
113
Seveda. Iz Petrola smo se vozili drugam. Ko v Hoferju ni robe gredo kupci v Lidl in če Lidl ni pripravljen na dodaten promet, so tudi pri njih police prej prazne, sploh če nekateri delajo zaloge, ki jih imajo po moje še zdaj v kevdrih.
Nima smisla, prepričanih ne boš prepričal, razen ko bo njihov idol nekaj twitnil.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.123
11.516
113
Glej supermen, kot sem napisal, ti to "levom rukom". Pri nas je majhna lokalna črpalka, zjutraj je pripeljala cisterna, popoldan je bila črpalka prazna, skladišča goriva pa so kje in koliko ur lahko šoferji nevarnih snovi vozijo vsak dan?

Očitno je pojem "frekventnosti" pri vas definiran drugače kot drugje v državi.
Glej spidermen, ti govoriš o lokalni črpalki, ki ste jo z IBCjkam izpraznil, jaz govorim o celotni jugovzhodni Sloveniji, kjer ni bilo ene Petrolove pumpe, ki bi imela nafto.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
11.025
5.164
113
51
Na sončni strani ALP
IMG_20260908_104158_010.jpg

• Haha
Reactions: Ytbnd

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.260
9.500
113

Daj ne trolaj, v citirani necenzurirani novici se je pisalo "da so javili". Že če se gredo, naj vsaj kakšen dokaz priložijo.
Zdaj pa še verjemi, da Niki Kovač pišejo volilci Resnice in em mudel je klical na Mladino in I8M, da je prepoznal izraelske obveščevalce na sedežu SDSa :valjamse:
Necenzurirano je Golobov medij toliko kot je Nova24 Janšev medij. S tem da prvega plačujemo davkoplačevalci preko državih podjetij.

Ja, Petrol je sodeloval z Janšo pred volitvami in nikakor ni bila posledica, da so vsi tankali v kante ali IBC cisterne.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.863
2.526
113
Se pravi potem je bil tisti dvig marže za naftarje, kar tako malo za šalo, iz gole dobrote do njih.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
174
132
43
Daj ne trolaj, v citirani necenzurirani novici se je pisalo "da so javili". Že če se gredo, naj vsaj kakšen dokaz priložijo.
Zdaj pa še verjemi, da Niki Kovač pišejo volilci Resnice in em mudel je klical na Mladino in I8M, da je prepoznal izraelske obveščevalce na sedežu SDSa :valjamse:
Necenzurirano je Golobov medij toliko kot je Nova24 Janšev medij. S tem da prvega plačujemo davkoplačevalci preko državih podjetij.

Ja, Petrol je sodeloval z Janšo pred volitvami in nikakor ni bila posledica, da so vsi tankali v kante ali IBC cisterne.
Aha, seveda, Petrol je nedužen kak breja birka. In čisto slučajno se je tudi Stevotov telefon znašel na Petrolu.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.260
9.500
113
Ah ja, Afera zidanca. Na tožbo Petrola proti državi si že pozabil?

PS: takrat so tudi črne kocke sledile telefonu ali kako so se mediji dokopali do tega podatka.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.260
9.500
113
Kaj pa je zlagano, da GenI ni znal pojasniti zakaj so dali sto jurčkov navinarju portala necenzurirano?

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.123
11.516
113
In Rončevič se je z glavo naprej vrgel v ta problem, začel je s selitvijo ministrstva v NM, pol je zrihtu ustavo prvošolcem, pa učitelji jo bodo mogl znat na pamet, zdej ma že na mizi reformo šolstva in osemletko nazaj, ta je cel supermen.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.773
15.395
113
kod Džej-Zija
Kje najdejo ta folk? Model iz neke obskurne fakultete iz Novega mesta, pa bo zdaj na glavo postavljal celotno šolstvo. Spet. In seveda spet brez resnega premisleka, na hitro in na pamet.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj