Na srečo je lastnik prenosa prepovedal da se prenos iz Begunj prenaša v alter/reddit...Spremljate?
Prijazno ti sporočam da lahko klikneš na Glejte v yt.Na srečo je lastnik prenosa prepovedal da se prenos iz Begunj prenaša v alter/reddit...
redno, se mi pa desni malo smili, ko je tako depresiven.Spremljate?
Ded pač razume kaj se dogaja. Tebi je vseeno?redno, se mi pa desni malo smili, ko je tako depresiven.
Kdo pa tista avtoriteta, ki rece: to je prav in to narobe? On razume ja. Saj vsi razumemo, samo da nekateri bi radi eno drugi pa drugo.Ded pač razume kaj se dogaja. Tebi je vseeno?
Proti posranim Gattam.
Pimer?Kdo pa tista avtoriteta, ki rece: to je prav in to narobe? On razume ja. Saj vsi razumemo, samo da nekateri bi radi eno drugi pa drugo.
Ded ima alergijo na janso, tudi ko ni v srediscu, ga od nekod privlece...zgleda da ne sledis dobro.
Sem mislil, da se bo glasovalo o enemu zakonodajnemu ter trem posvetovalnim referendumskim vprašanjem pa vidim, da boste nekateri spet glasovali proti določenim politikom namesto, da bi se fokusirali na dejansko vprašanje. Žalostno.
Kako lepo se sliši tvoj nasvet v teoriji. Praktično pa gre že v osnovi za zlorabo instituta referenduma za namene kulturnega boja zato je popolnoma vseeno in nikogar ne zanima kakšno sploh je referendumsko vprašanje, vsi pa že poznajo odgovor.Sem mislil, da se bo glasovalo o enemu zakonodajnemu ter trem posvetovalnim referendumskim vprašanjem pa vidim, da boste nekateri spet glasovali proti določenim politikom namesto, da bi se fokusirali na dejansko vprašanje. Žalostno.
Predlagam veto na žalost.Žalostno.