Idiotizmi 4. Janševe vlade

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
338
94
28
Od prvega do zadnjega popolnoma vse. Ali se samo delaš da si jih ali si jih zares je praktično vseeno. Svojo lenobo kompenziraš s prepiranjem kdo vse je debil. Razumi kdor more.
Očitno sem, se ne delam.

V tej epizodi sem dobil točno 0 (z besedo nula) konkretnega odgovora. In jih očitno tudi ne bom zato bom na tej točki nehal, ker mi je jasno kje smo. Bom pa tole privlekel na dan na vsake toliko časa, ker mi je zanimivo gledati vas kranjčane kako se zvijate ....

V prejšnji epizodi pa se pri najboljši volji ne spomnim, da bi dobil konkreten odgovor. Usmerjanje na vaš lokalni cajtung in gugl NI konkreten odgovor. Par alinej je konkreten odgovor. Ki sem ga dal sam sebi očitno. In ne, to NI kriminal!
Kot ni kriminal, da je nekdo antipatičen nekomu, ker ta ve o antipatičnemu veliko (neimenovanega).

(grem poslušat podkast)

• Haha
Reactions: Gatto in aljoman

jello

Guru
22. sep 2008
11.637
4.798
113
Kakor hočeš, končalo se bo tako kot v zadnjih n epizodah s tvojim edinim preostalim argumentom, kdo je komu mrzlega bratranca poonegavil. Mi imamo mir, ti pa dokaz da imaš prav. Win win. V ponedeljek pa v nov krog.

• Všeč mi je
Reactions: Feniks

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.020
11.449
113
Hvala, bom. Ne maram podkastov, skoraj ura pa pol je kar nekaj časa, ampak v redu, si bom vzel.
Zdaj, da je politika v bistvu religija za množice mi je jasno tudi brez ogleda samega podkasta. Mojster od vseh komentatorjev, ki sem jih videl je celo pameten...

(a lahko en mali spoiler; a se stevota in njegove grehe sploh omenja tu? ker mene ta trenutek zanima samo to in samo zato drezam v to mrtvo smer ...)
Ne omenja se našizem.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.282
7.182
113
Večina ni poslušala Rupsija

dimitrij-rupel-o-janši-v0-zpz6r12perjh1.jpeg

• Haha
Reactions: Gatto

B81

22. jul 2007
40.455
13.044
113
Očitno sem, se ne delam.

V tej epizodi sem dobil točno 0 (z besedo nula) konkretnega odgovora. In jih očitno tudi ne bom zato bom na tej točki nehal, ker mi je jasno kje smo. Bom pa tole privlekel na dan na vsake toliko časa, ker mi je zanimivo gledati vas kranjčane kako se zvijate ....

V prejšnji epizodi pa se pri najboljši volji ne spomnim, da bi dobil konkreten odgovor. Usmerjanje na vaš lokalni cajtung in gugl NI konkreten odgovor. Par alinej je konkreten odgovor. Ki sem ga dal sam sebi očitno. In ne, to NI kriminal!
Kot ni kriminal, da je nekdo antipatičen nekomu, ker ta ve o antipatičnemu veliko (neimenovanega).

(grem poslušat podkast)
saj si že sam napisal njegove grehe. Si mislim, da v njegovih post-oslovskih letih ni blo fino, če si nabasal nanj pri kontroli prometa. IMO je takrat karakterno bil kontra današnji osebnosti - torej prepirljivec. IMO, poznam ga ne.

Kar se tiče zavarovalniške goljufije pa... 90% ljudi, ki je pred 20imi leti pri dežurnem sedelo zaradi rahlih trkov in so prišli "po ovratnico", je storilo zavarovalniško goljufijo. Ma qrc, 95%. Zanj kot policista se to ne spodobi, ker pač nekdo mora bit pošten.

Med kovidom smo ga terali v srbijo, danes pa je žal tu, da ni golobove vlade. Škoda. Danes ne počne nič hujšega... mene bolj skrbi kaj bi počel če bi imel res neko moč samostojnega odločanja (rusofil pa to...).

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.481
6.868
113
Mami mami, stlic mi je povedal, da je bil janezek gldi gldi. Mami mami, me slisis mami? Janezek je kliv...

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
338
94
28
saj si že sam napisal njegove grehe. Si mislim, da v njegovih post-oslovskih letih ni blo fino, če si nabasal nanj pri kontroli prometa. IMO je takrat karakterno bil kontra današnji osebnosti - torej prepirljivec. IMO, poznam ga ne.

Kar se tiče zavarovalniške goljufije pa... 90% ljudi, ki je pred 20imi leti pri dežurnem sedelo zaradi rahlih trkov in so prišli "po ovratnico", je storilo zavarovalniško goljufijo. Ma qrc, 95%. Zanj kot policista se to ne spodobi, ker pač nekdo mora bit pošten.

Med kovidom smo ga terali v srbijo, danes pa je žal tu, da ni golobove vlade. Škoda. Danes ne počne nič hujšega... mene bolj skrbi kaj bi počel če bi imel res neko moč samostojnega odločanja (rusofil pa to...).

Se strinjam z napisanim, sploh temle
Danes ne počne nič hujšega...
Ampak ti si "naš" in ga zato obravnavaš .. reciva temu v rokavicah.

Nekaj takega sem hotel iztisniti iz zagovornikov levega pola, pa sem hudo neuspešen....

Če (recimo ko) bodo začeli deževati predlogi sprememb, ki jih ima zapisane v programu bo šele veselica. Po moje ga bo takrat zapustil tudi tvoj pol ...