Idiotizmi 4. Janševe vlade

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.449
9.626
113
Oh, on ni JS. Niti ni na povprecni, kaj sele na minimalni placi. On je, cemur anglezi recejo "insulated enabler".

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.068
4.349
113
Ljubljana
hmpg.net
Oh, on ni JS. Niti ni na povprecni, kaj sele na minimalni placi. On je, cemur anglezi recejo "insulated enabler".
Torej za mene se ve, kak je odgovor na "Morda pa res velja tista, za SDS glasujejo samo bogataši in debili. Poglejte svoje finančno stanje, kam se uvrščate.", če bi glasoval za SDS :)

Glede povzetka o davkih, to je povzetek iz znanega prokomunističnega časopisa, ki se je vedno boril za pravice delavcev in kmetov, proti kapitalu in za višje davke - Finance. Zagotovo navijaški in levo usmerjen, mar ne?

O katerih Angležih ti, o teh : https://www.24ur.com/novice/tujina/...avcite-nase-bogastvo-lahko-si-privoscimo.html

Morda je komu na tem svetu jasno, kam ta svet gre, nekaterim očitno ni.

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: Holobist in MrDaco

B81

22. jul 2007
40.430
13.012
113
Torej za mene se ve, kak je odgovor na "Morda pa res velja tista, za SDS glasujejo samo bogataši in debili. Poglejte svoje finančno stanje, kam se uvrščate.", če bi glasoval za SDS :)

Glede povzetka o davkih, to je povzetek iz znanega prokomunističnega časopisa, ki se je vedno boril za pravice delavcev in kmetov, proti kapitalu in za višje davke - Finance. Zagotovo navijaški in levo usmerjen, mar ne?

O katerih Angležih ti, o teh : https://www.24ur.com/novice/tujina/...avcite-nase-bogastvo-lahko-si-privoscimo.html

Morda je komu na tem svetu jasno, kam ta svet gre, nekaterim očitno ni.
Ce imas prevec, lahko komot doniras toliko, da ti bo ostala minimalna placa in cez nekaj.mesecev bi vido koliko ti bi jurja vec letno pomenilo..kot pomeni tistim z minimalno placo.

Nori levicari dvignejo minimalko s figo v zepu vsem delavcem, ki se jim bo/je zivljenje najbolj podrazilo in lajajo koliko dobrega so naredili, samo da ne bo en cent manj davkov priteklo za njihovo lomastenje in prenaziranje.

• Všeč mi je
Reactions: Holobist in MrDaco

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.449
9.626
113
corsol
Ce je imel Golob v necem prav, je imel v tem, da ljudje ne vedo, kaj bi z denarjem. On je sel sicer na prvo zogo, kako do njega priti - obremenil je njihove place. Neucakan v svoji infantilnosti in ker pac Slovenci smo tako zvezani, da ko cloveka stiskas, mora to on vedeti in njegov obraz, ki to izraža, je dodana vrednost, je obremenil place.

Vendar, ko povisas ddv, gredo cene gor. Vsaj zaokrožijo se navzgor, ce ne se kaj vec. Presek že cez alter ti da vedeti, da so ljudje financno kratki za svoje zelje. Večja plača, ves se zapravi, predvsem pa... Vecji so krediti za stvari, ki so drazje, od katerih je vec davka, pa zakreditirani ljudje so pridkani.

Pod crto, vec bo imel financno pismen in discipliniran. Do takrat, ko je teh ljudi pescica, pa bo imela drzava vec dolgorocno.

ferdo
"Morda pa res velja tista, za SDS glasujejo samo bogataši in debili. Poglejte svoje finančno stanje, kam se uvrščate."
Lahko velja 100% zaradi mene. Ne vem, kdo vse voli SDS. Vsekakor pa ta izjava sama po sebi ne laže v smeri, da VSI debili in bogataši volijo SDS, kot si ti želel s svojim tonom zaspinat. Tvoj modus operandi limanja in interpretiranja pamfletkov je povsem enak kot od 8ke, sam da je un malo manj spreten in mu manj nese. Ampak serviranje pamfletkov je se vedno samo serviranje pamfletkov...

erikson

Guru
25. avg 2007
26.062
9.337
113
davcna reforma.png

Dvig splošne olajšave je bil uzakonjen že leta 2022, vendar je Golobova vlada po prihodu na oblast zakon preklicala in smo vsi štiri leta prejemali nižje neto plače. Sindikati se takrat sploh niso oglašali, čeprav je šlo za prihodke praktično vseh njihovih članov.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in MrDaco