Idiotizmi 4. Janševe vlade

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.053
713
113
tu in tam
Na prave se je obrnil, pri njih bo verjetno dobil podporo..SD pa svoj košček tortice.
1786345071998.png

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.387
9.560
113
Z novo plačo si z lahkoto privošči lizing, fafing pa še kaj.

Saj noben ne misli resno, da bo vrnil mandat?!

bilo bi veliko presenečenje... saj je bil izvoljen, kje je problem?

z lahkoto?
s to plačo kupovat q8 je res biti glup. saj on je glup in ne dvomim, da je posegel po tem, ampak z lahkoto ni. najcenejši na avto.net je vsaj 2x predrag za to plačo.

• Haha
Reactions: jonny77

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.092
2.321
113
Pomurje
bilo bi veliko presenečenje... saj je bil izvoljen, kje je problem?

z lahkoto?
s to plačo kupovat q8 je res biti glup. saj on je glup in ne dvomim, da je posegel po tem, ampak z lahkoto ni. najcenejši na avto.net je vsaj 2x predrag za to plačo.
logika, matematika in prestiž ne gredo z roko v roki.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.387
9.560
113
Kdor hoče vedeti, k čemu poziva Blaž Brodnjak, naj prebere, kaj je napisal Blaž Brodnjak. Kratek odstavčič, ampak za nekatere še vedno predolg in rezultat je povzetek na tistmule čivku zgoraj:
Socialni demokrati (SD) imate zdaj namesto naslajanja od odločitvi Ustavnega sodišča, zaradi katere v razmerah popolne nejasnosti kovčke iz Dežele pakira dodatnih nekaj sto odločevalcev v tržnih dejavnostih, zgodovinsko priložnost, da dokažete, da ste iskrena in pristna levo-sredinska stranka. V Državni zbor v razpravo posredujte zakonodajni paket za bistveno davčno razbremenitev dela, vključno z razvojno kapico, brez katere so najvišji prejemki med najbolj obdavčenimi na svetu in sorazmerno obremenitev premoženja in potrošnje. Če tega ne boste naredili, ste zgolj združba stremuhov za oblastjo in službami v pasivnem in neustvarjalnem segmentu slovenske družbe. Pika, dokončna pika...

p.s.
se strinja človek ali ne, tukaj izpostavljam samo, kaj je res rekel. Moje osebno mnenje je pa, da je napačen vojak za ta cilj.

• Všeč mi je
Reactions: tomi