Idiotizmi 4. Janševe vlade

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.379
9.552
113
Kaj bi rekla, če bi to bilo v času prejšnje vlade? me prav zanima...zdaj pa zamižimo, saj so naši.. :bonk:

Ce gres nazaj gledat za letni netmetering, ki ga je "ukinil" Golob in je zavladala podobna mrzlica, bos prebral enako. Krivit nekoga drugega in iskati politiko v tem, da si vlak zamudil, je neumnost. S tem, da si bil jasno seznanjen, če si se pozanimal, kdaj bo zadnji vlak odpeljal. Saj vem, razpisni pogoji ne gredo v twit.

In če si ubral to temo (ki je res namenjena bolje situiranim), ne pa recimo ostrejse pogojevanje socialnih transferjev, ki je ravno tako v delu, je težko očitati komurkoli drugemu, da navija za nekaj po kriticni presoji in ne, ker je pac defaultno proti, ceprav ne razume čisto, proti čemu.

P.s.
JJ je toliko moj kot Golob. Ce bi bila kdaj od moje dobre volje odvisna, bi cez noc postala bestiča, ker jima daje boljse možnosti. Da iščeš neko povezanost na osebni ravni s politiko in politiki, moras biti res ubogi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.025
723
113
tu in tam
1786207657619.png
Ivanove malenkosti

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.048
4.337
113
Ljubljana
hmpg.net
Tudi, recimo temu pravilno usmerjeni portali ugotavljajo, kje je težava

• Všeč mi je
Reactions: Gatto
Populist. Koliko časa je nova vlada? Vlada je že dva meseca in že za časa vašega ptiča se je veelo, da subvencij morda ne bo!
Sicer pa zakaj bi morali vsi plačevati za avto nekaterim? Naj si ga vsak ikupi s svojim denarjem, ne pa "našim".
Ali pa se naj razdeli denar med vse!
majstr ne vem če ma smisel z njim debatirat, take kot prijavlja mu niti vsemogočen ne more več pomagat

mistique

Guru
16. jun 2009
16.994
3.984
113
kaj bo čez pol leta, čez kako leto....
Po mojem bodo Netanjahujevo ulico že prej izbrali. Lustracija bo naravni proces in je merjenje v letih premalo ambiciozno...Prepoved petokrake, hmm...ne vem, Janez ne gembla rad. Kaj bo čez pol leta? 2027? :evil:

Gospodarski ukrepi itak nimajo smisla, saj je že v pretekli vladi celotno gospodarstvo propadlo, pa še protiustavno je "optimizirati" gospodarstvo, javni sektor pa je z novimi ministri že optimiziran :fredi: Eksodus pameti je ireverzibilno dejanje, ampak kot po sestavi parlamenta kaže, smo na rezervi in se bo tudi ta trend počasi ustavil. Dela na AC se bodo sama od sebe zaključila. Se bojim, da bo tej vladi kar malo dolgčas in bo začela vnovčevati sanje o novi Švici skozi energetske mega projekte, ki zahtevajo velike količine vode in tuje delovne sile...pa za znanost zanimive raziskovalne projekte kot so "dirkališče"...

• Haha
Reactions: Gatto

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.170
1.574
113
Tudi, recimo temu pravilno usmerjeni portali ugotavljajo, kje je težava

Dobro jutro.