Idiotizmi 4. Janševe vlade

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.357
9.522
113
Saj se je. "Vsi poklicni domoljubi" vkljucujejo tudi njo. Ce bi se zelela izključiti, bi morala to poudariti, "vsi" pa zajame tudi njo. Ker tega ni naredila, se lahko s celotnim zapisom strinjam. Kar je tudi ekvivalent poledenelega pekla. Nadejam se tudi dobitka na lotu, za kar je bila cca enaka verjetnost, kot da se bom s Sukicevo strinjala.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.981
725
113
tu in tam
Nisem vseved, sem se pa pustil ravno Sabolu prepričat in sem po njegovem predavanju spremenil mnenje, ki je bilo podobno kot od forumaša malo višje. Če pa ti deliš sranje in blatiš ljudi, ki želijo naredit nekaj dobrega samo zato, ker jih je zaposlila opcija, ki ti ni pri srcu, nisi nič boljši od naših tdaddesnih tu gor.

Kaj ma veze Sukićka in predsednica s Sabolom in HNMP, ta razlaga me res zanima.
Sam v tolažbo, da nisi edini, ki te je dotični prepričal, za eno čredico se vas najde..
Sukička je nadaljevanje teme niti, nič drugega.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.981
725
113
tu in tam
:valjamse:
IMG_20260806_153929.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Schime

Guru
22. nov 2008
2.203
1.014
113
Mene vedno fascinira kako vsaka opcija ( leva in desna) misli, da je boga za jajce potegnila in, da vse kar naredijo je sveto in edino prav. Ko bi se enkrat dejansko vsaj za nekaj ključnih stvari vkup vsedli in dogovorili. To bi bil res čudež.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.353
826
113
Daj no, kaj pa pri obstoječem sistemu ne deluje? A je kdo, ki bi moral biti rešen s helikopterjem izvisel in ni bil rešen? Vojska in policija morata v vsakem primeru naleteti ure, kaj je narobe s tem, da jih naletijo na take vrste vožnjah. To, da so vrhunsko usposobljeni za najtežja reševanja v gorah nam priznava cela evropa.
Tukaj se vidi da ne ločiš med GRS in HNMP.

GRS ostaja pod policijo in vojsko.

Sabol vedno in povsod govori samo za HNMP.
In ne boš mi rekel, da je Cougar primeren za HNMP. 412ke so primerne za HNMP, H135/145 je standard za HNMP.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.993
11.436
113
MB
Mene vedno fascinira kako vsaka opcija ( leva in desna) misli, da je boga za jajce potegnila in, da vse kar naredijo je sveto in edino prav. Ko bi se enkrat dejansko vsaj za nekaj ključnih stvari vkup vsedli in dogovorili. To bi bil res čudež.
Ce pol bi lahko slo dobro, pa bi ljudje vidli da se da prezivet tudi ce te drzava ne drzi za rokico od zibelke do groba.
To pa ne pride v postev.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba