Idiotizmi 4. Janševe vlade

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.729
14.462
113
po 4 dobi novga :evil: če ne že prej. I tata bi sine... ampak, naj majo, z vsem se naj zadrgnejo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.952
758
113
tu in tam
Pricakovan Ciglerjev odziv..:valjamse:kaj imamo mi drzavljani s tem, koliko pamzev je on namigal..ce jih je, naj jih sam zivi in vozi naokrog na svoje stroske.
1785758404320.png

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

B81

22. jul 2007
40.382
12.921
113
Pricakovan Ciglerjev odziv..:valjamse:kaj imamo mi drzavljani s tem, koliko pamzev je on namigal..ce jih je, naj jih sam zivi in vozi naokrog na svoje stroske.
Poglej priponko 107467
kaj ni razumljivo? napisal je, "so pravilno ugotovili". Pomeni, so o tem zčeli pisat "novinarji" o NC in ne on.

sicer pa im CK še za par avtov fora, da jo dobi, ded bi si moral vsako leto novega nabavit, na NC bi se obešali od sile, že zdaj so celi penasti :evil:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.890
7.033
113
blizu močvirne prestolnice
Glede avtomobilov samo to. Vsi bi lahko uporabljali avto le za službene namene, za domače nikakor ne. Enako kot Musarjeva,ki je bila v času nesreče z eno čudno poslovno žensko

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.800
11.293
113
Glede avtomobilov samo to. Vsi bi lahko uporabljali avto le za službene namene, za domače nikakor ne. Enako kot Musarjeva,ki je bila v času nesreče z eno čudno poslovno žensko
Z avtom v privat namene ni nič narobe. Taka je marsikje praksa. Drazji kot je avto več je bonitete.
Musarjeva je pa varovana oseba po drugi stopnji, tako da ni važno s kom je bila in enonin drugo nima povezave.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Jabe in BuDi

B81

22. jul 2007
40.382
12.921
113

Grok se uči sarkazma:

Seveda, bog ne daj, da bi navadni ljudje imeli kaj od življenja.
  • Upokojenec naj raje dela in dobiva samo 40 % pokojnine, kajti 100 % pokojnine + plača bi bil preveč radikalen napredek – raje naj ostane v lepi bedi.
  • Lastnik stanovanja naj kar naprej plačuje 25 % davka na najemnino, ker 15 % (ali celo 5 % za mlade) bi bil prehud udarec za pravičnost.
  • Zdravnik naj se drži strogo enega mesta in ne dela še pri zasebniku – čakalne vrste so pač nacionalna tradicija, ki jo je treba ohraniti.
  • Osnovna živila in energenti naj ostanejo lepo obdavčeni po višji stopnji, ker 5 % DDV bi ljudem omogočil preveč hrane in toplote.
  • In seveda upokojenci morajo plačevati prispevek za dolgotrajno oskrbo – kako bi sicer sistem preživel, če bi jim nekaj pustili v žepu?
Res, kakšna katastrofa bi bila, če bi zakon, ki te stvari malo olajša, preživel. Bolje referendum, da se vse lepo vrne na staro, pravično in trpečo normalnost.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: BuDi in Sonny_Chiba

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.300
9.490
113
AI pove na nacin, kot je skozi vprašanje razumel, da bi sprasevalec rad slisal. Spodbuja tudi k samomorom v namenu, da je v pomoc, tako je "naucen empatije, razumevanja in odnosov".

Ce ne drugega silver lining vidim v tem, da upam, da se bodo zakonodajalci na tem bumerangu naucili, da se v en zakon ne tišči vsega moznega.

Drugace pa JJ je v win-win situaciji. Izdatke niža. Povsod poslusamo, koliko dolga se je nabralo vsepovsod, treba pipco zapret. Za tole je sds glasoval za, da so neko koalicijo sestavili, ampak zdele se kar trese najbrz od vsega dobrega, ko je realna šansa, da bo rekel, oh jaz sem se trudil, ampak moramo davke pobrat. In tako je v situaciji, ko je nizal izdatke, se vedno stiska gospodarstvo, denarja po pobranega je pol milijarde vec in on ga bo zapravljal smotrno kot zna. seveda pa ne tako smotrno in pametno kot golob, ker on ni tok sposoben, tako da bomo morali vseeno vzeti zakup, da ga malo vec mimo odteklo.

• Objave ne odobravam
Reactions: BuDi