Zakaj si uporabnika “zakon” oznacil za slabega?Pameten človek se zgleduje po dobrih, ne slabih.
Zakaj si uporabnika “zakon” oznacil za slabega?Pameten človek se zgleduje po dobrih, ne slabih.
Jaz delam, tako da ne vem kje imaš ti spet probleme?Da se sam svojih nasvetov drzi in vodi z zgledom.
Zakaj si uporabnika “zakon” oznacil za slabega?
Beri PS: Nepravilni glagoli mi nikol, niso šli....Pojacaj.Jaz delam, tako da ne vem kje imaš ti spet probleme?
Pameten človek se ne zgleduje po nobenemu...Pameten človek se zgleduje po dobrih, ne slabih.
Ne rabim. Imam dovolj. Sem skromen za razliko od nekaterih.Pojacaj.
No daj no, malo pojacaj. Ko te mine zelja po jamranju si na poti ki jo predlagas drugim.Ne rabim. Imam dovolj.

In kdo točno je kriv pri tem primeru, če nas razsvetliš?Pri teh je še vedno v zgodovini bil za vse kriv nekdo drug. Že tam od cca 1942 naprej.
Bravo. Luka Mesec isto misli pa zdaj poglej kje smo.Pameten človek se ne zgleduje po nobenemu...
Naredi kar je prav...
Kdo je rekel, da je Luka Mesec pameten?Bravo. Luka Mesec isto misli pa zdaj poglej kje smo.
+ kako to, da ni noben levičar na tabli pohvalil Stevanoviča, da je dal dnar onim trem delavcem? Se to od politikov pričakuje? je to pri talevih stalna praksa?
Kdo neki?? Tisti, ki se je rinil na ta položaj in sedaj javka, da so ga pričakale same tegobe.In kdo točno je kriv pri tem primeru, če nas razsvetliš?
se strinjam...mar bi jim pustii še en mandat, pa bi ljudje sami porihtali..če bi.... smo le slovenci.Kdo neki?? Tisti, ki se je rinil na ta položaj in sedaj javka, da so ga pričakale same tegobe.![]()