Idiotizmi 4. Janševe vlade

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
800
135
43
zanimivo, ko se je che s temuja drl da je že sum dovolj za odstop ministra in celotne vlade ste bli mokri med nogami pa ploskali, zdaj moremo pa čakat na sodišče. :D

zgleda je res vse odvisno samo od tega s katere strani gledaš. :evil:
Lej, jaz nimam nič proti temu, če tanja odstopi z ministrskega položaja.

• Haha
Reactions: Gatto

netko

Guru
25. jul 2007
7.453
2.866
113
satira kakršne si pretekla 4 leta niso privoščili... pa je bilo materiala kolikor hočeš, pisale so se nepomembne in neškodljive satire, samo zato, da ne more nihče reči, da se ne pišejo
za moj okus ponesrečena in predvsem namerno tako napisana, da prepričuje ljudi v to kar je izjavljal Golob, Janša pa ne - torej, da je potrebno počistiti določeno skupino

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.896
743
113
tu in tam
Satira v kateri je dosti resnice. Tako, da jo lahko imaš brez skrbi za novico.
1785137392085.png

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist

jello

Guru
22. sep 2008
11.534
4.684
113
moja dobrota je neizmerna, zato lahko tudi vi z nekaj manjšo kakaciteto lahko živite pod streho med 4 stenami
Hm, če rabiš poleg sebe socialca da izpadeš lepši imaš v sosednji temi točke v LJ, kjer boš izpadel še posebej sposoben. Recimo v podhodu na kongresnem ali okoli zd ljubljana na metelkovi.

Če kaj je neizmerna predvsem kakaciteta napihovanja. Samonapihovanja.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.918
1.324
113
toti Maribor
Daj netko zaveži že enkrat ta tvoj gob... in ne vlači v temo stvari, ki sem ne sodijo. Kaj ima moje stanovanje z idiotizmi janševe vlade? In stalno, ko hočeš biti pameten in nimaš drugih argumentov privlečeš to na plano. Seveda, te moderator na to ne bo opozoril, ker jih ni. In ne boš verjel, ravno v letošnjem letu sem imel preverjanje in jebemu mat..., še vedno izpolnjujem pogoje za neprofitno najemnino. Zdaj, pa se idi pizdit nekam, k r e t e n.

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: Holobist in tomi