Idiotizmi 4. Janševe vlade

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.879
781
113
tu in tam
1785007294235.png

Ščitijo svoje.

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2 in aljoman

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.283
6.653
113
Hecno, tudi sam najdem veliko razlogov za jezo, ko pomislim na vse finančne radosti in omejitve, ki mi jih je nakopal golob s svojo influencerko. Pa ga ravno tako ne poznam. Ampak naj te to ne moti, očitno zadeva deluje v obe smeri. Še posebej spodbudno za jezo deluje višanje davkov gospodarstvu na eni strani in razmetavanje z denarjem za lenuhe in očitno tudi raziskave o definicijah praznega stanovanja na drugi. Upam samo, da bojo sedaj, ko so požgali 13k eur za "raziskavo" vedeli, kako izgleda prazno stanovanje, ko odpreš vrata in pogledaš vanj. Če bojo rabili dodatna pisna navodila je "raziskava" spodletela, so pa vsaj žepi uslužnih polni.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.879
781
113
tu in tam
Dvigniti bi jo morali na 30 let. Me res zanima razlaga za to, če se bo komu blagovoljilo pojasniti. Če je zadeva dokazljiva, tam so rešetke in lahko gniješ tam.

Je pa bila dooooolgo nazaj moja prva stara 14 let, ko sem jo spoznal (jaz 16). Po novem bi s tem postal spolni predator?
Če pripadata okvirjem, je to pri nas "dovoljeno", za druge državljane pa velja zakon.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.278
11.121
113
Dvigniti bi jo morali na 30 let. Me res zanima razlaga za to, če se bo komu blagovoljilo pojasniti. Če je zadeva dokazljiva, tam so rešetke in lahko gniješ tam.

Je pa bila dooooolgo nazaj moja prva stara 14 let, ko sem jo spoznal (jaz 16). Po novem bi s tem postal spolni predator?
Zakon si preberi pa ne bos neumnosti spraseval

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.278
11.121
113
za janezovo naklonjenost se je že večkrat "opravičil". sicer pa, če (osebno) poznaš janšo in če nisi njegov vernik, imaš lahko veliko razlogov za jezo :) to ti pa jaz lahko zatrdim (in ne, ne poznam janše).
Jaz sem komentiral ker si ti napisal da posredi ni osebna jeza.

Ves spoznal sem tudi Blaza Zgago… kok ene jeze pa da bo on vse razkril…no hitro je postalo jasno da je cilj pac dobro placana sluzba in SD mu jo je tudi zagotovil (potem ko ni bil izvoljen za poslanca na njihovi listi).

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.879
781
113
tu in tam
Jaz sem komentiral ker si ti napisal da posredi ni osebna jeza.

Ves spoznal sem tudi Blaza Zgago… kok ene jeze pa da bo on vse razkril…no hitro je postalo jasno da je cilj pac dobro placana sluzba in SD mu jo je tudi zagotovil (potem ko ni bil izvoljen za poslanca na njihovi listi).
spoznal si Zgago in on ti je vse razkril..v glavnem, Zgaga je že zdavnaj razkril, kar je, rezultat je pa tudi takšen, kot je-vemo zakaj.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.283
6.653
113
Če ne bi bil tele bi videl tudi, da sem napisal, da sem jo spoznal in ne žgal. Ampak ker pač si je nadaljnja debata okrog tega s tabo brezpredmetna.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.879
781
113
tu in tam
Če ne bi bil tele bi videl tudi, da sem napisal, da sem jo spoznal in ne žgal. Ampak ker pač si je nadaljnja debata okrog tega s tabo brezpredmetna.
Aha, spoznal si prvo pri 16, ona pa 14..a so te imeli do takrat zaprtega v štali?
jaz sem tako nekatere spoznal že v vrtcu, če ne prej, pa se ne hvalim. Če je kdo tele, si to ti, dokazuješ iz posta v post..

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.283
6.653
113
Vsekakor nisem bil v tistih letih zaprt na pranju možganov, kot se je tebi zgodilo, da si sedaj celo hvaljenje našel v tem. Očitno je bil pralni stroj temeljit in posledice razkrivaš še danes.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.278
11.121
113
spoznal si Zgago in on ti je vse razkril..v glavnem, Zgaga je že zdavnaj razkril, kar je, rezultat je pa tudi takšen, kot je-vemo zakaj.
Ko te ihta grabi povrsno beres.

Zgaga je vsakic ko sem ga srecal razlagal kako bo on vse razkril. Meni ni mel cesa razkrivat.

Zdej pa stamprle pa na jago al karkol te pomirja.

delter333

Guru
21. maj 2010
3.024
2.804
113
Notranjska
Nisem vedel, da desničarji branite pedofileo_O

"Kršenje kodeksa novinarjev ji je očital član ljubljanskega mestnega odbora stranke NSi Peter Kolenc, češ da je omogočila razkritje identitete obtoženega Porente (njegovega imena in priimka, niti inicialk, sicer vse do izreka sodbe na prvi stopnji nismo navajali), vendar so pri novinarskem častnem razsodišču presodili, da je novinarka poročala povsem ustrezno."

Vsak brani svoj interes na žalost. Pedofile ali ostale spolne iztirjence, migrante kateri bi morali kazensko odgovarjati ali pa biti izgnani. Neki zakonski zaključki bi morali biti sprejeti saj imamo zakone kajne zakon?

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.247
9.452
113

Bože mili, to je PV...kdo to voli?

Taki, kot si ti... In žal vas je večina, ostali pa telovadimo in manevriramo s posledicami, ko imajo ljudje z infantilno zablodlo lojalnostjo volilno pravico. Kriterij je pač edini objektivni, ki je lahko tako cez prst - kronološka starost.

Ampak nič hudega, so tudi slabše variante, zagotov'... Ce bi spreminjali, bi sigurno izbrali eno izmed njih, tak da na nadaljih nek let poceni demagogije in populizma, dokler eni generaciji ne bo končno tega dosti, ker se bodo ukvarjali z dejanskimi - eksistencialnimi problemi in jim bo intimna opcija sprememba na bolje, ne pa teli peskovniki...

• Všeč mi je
Reactions: tomi