Idiotizmi 4. Janševe vlade

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.028
-500
113
Kaj bomo pa v tej vladi pozabili?

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.165
6.535
113
Ni jih bilo niti po vladi 2004-2008, v obdobju navečje blaginje, potem so oa povzročitelji luknje trojke klicali
Kajpak, tudi 1990 jih ni bilo... Saj tudi sedaj imamo blaginjo v marsikaterem sektorju. To, da zaradi tega manjka par milijonov eur je zgolj postranska nevšečnost, ker gospodarstvo ne razume, da mora ustvariti vsaj kolikor lahko vladajoči zapravijo za zaslužne.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.165
6.535
113
Recimo bobu bob.
Cigler je 1 velik aktivist!

Očitno je marsikdo računal na ta denar, pa je sedaj malo penast. Nima veze, da so popolnoma iste raziskave v eu že večkrat opravili, mi rabimo svoje in zanje moramo zagoniti par milijonov eur, čeprav smo že sedaj v eu znani kot država, ki na eu določene omejitve doda še ene 30% lastnih, ker pač lahko in se potem čudijo zakaj kmetije propadajo po tekočem traku.

Predvsem dobrobit živali je očitno izjemna molzna krava za vse aktiviste. Vsake par let dvigneš zahtevan standard kvadrature za žival in prisiliš kmetije, da so konstantno v investicijskem ciklusu in stroških, ali pa zaprejo. Biznis pa pol, kdo bi se sekiral za samooskrbo.

Delež tistih, ki so na neki točki priklopljeni na denar sicer namenjen za sektor na splošno pa je očitno spektakularen.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.165
6.535
113
Danes, ko v zrak skačejo kulturniki, sem nekje vmes zasledil tudi tole: Kulturni dom Črnomelj, 200 sedežev, obnova več kot 5 milijonov EUR. Koliko družinskih hiš je to? A je možno za vse te zadeve pridobiti podroben stroškovnik kako lahko na eni stavbi (pa da ni ravno litijska podrtija) porabiš toliko denarja ali je to za javnost, ki vse to plača skrivnost?

www.rtvslo.si/kultura/arhitektura-in-oblikovanje/prenovljeni-kd-crnomelj-najvecja-kulturna-investicija-v-beli-krajini-v-samostojni-sloveniji/774953&ved=2ahUKEwjvh7KXt8aVAxXgBNsEHTF0KjIQFnoECDkQAQ&sqi=2&usg=AOvVaw3FKYxZfUUb5kWzLhFIPlcE