Po svobodi svoboda.ksz
a tu ni kakega moderatorja več?
Po svobodi svoboda.ksz
a tu ni kakega moderatorja več?
meni pa res ni nerodno da ste drugi butli, svobodna izbira pa toKaj ti je nerodno pred tvojimi somišljeniki![]()
Seveda, ker pri vas ni svobodne izbiremeni pa res ni nerodno da ste drugi butli, svobodna izbira pa to![]()
Sam moderirat ne! Pol so vsi pametni zakVaaaj pa lih jest???Pa ja nisi od včeraj na Alterju.
Moderiranje je v duhu novodobne pravice izražanja že lep čas v riti.
Nope otroček, tvoj problem je bla objektivnost in sankcioniranje ljudi za stvari ki si jih sam zelo rad počel. Pol si zignoriral še par opozoril šefeta in ti je vzel podaljšek spolnega uda.Sam moderirat ne! Pol so vsi pametni zakVaaaj pa lih jest???
Otroče, noben drug moderator z mano ni mel nobenega dela, razen tebe, ki si se šel vojne z uporabniki na podlagi osebnih zamer. Zato si letel, ker te je mel 95% foruma poln k in ne zaradi mene. Kar nekaj uporabnikov, ki so dajal kvalitetno vsebino forumu, si s svojim "moderiranjem" za vedno pregnal. Tako da otroče si in boš tudi ostal.Moderacije ni.....ker se nobeden noče ukvarjat z tipi kot si sam ali pa kak Gatto....ki potem še grozi po ZSjih.....
A jaz koga žalim ? Ne, samo ni ti všeč resnica, ne spada pod tvojo narativoZanimiv, da se samo tukaj to vprašaš, pod kako osemko pa čudežno ne pogrešaš moderatorja.
Uf….ne spodbujat uporabnikov da mal po iskalniku pobrskajo. Ni vsako zblojeno mnenje resnica.A jaz koga žalim ? Ne, samo ni ti všeč resnica, ne spada pod tvojo narativo
Hahahaha, ti da si mene našeskal....neki sumljive fetiše maš. Ni čudn da tvoja sili v Trbovlje...1x za spremembo si bil našeškan pa si se naprdnil vsem ki so te mel živce poslušat
Sicer 40let prepozno....ampak bolje 1x kot nikoli![]()
temu se dandanes reče "moja resnica" se boljše sliši kot alternativna resnicaUf….ne spodbujat uporabnikov da mal po iskalniku pobrskajo. Ni vsako zblojeno mnenje resnica.
Zakaj moriš, če so zdaj dovoljene samo pozitivne novice!Kdo je plačal prispevke in akontacijo dohodnine?
Samo vprašam.