Kučan mi ni nikoli grozil z orožjem za razliko od tega Njavrota, ti farški jedu..Saj Kučan tudi pa nimaš nič proti njemu.
A ti kej piješ, da take sestavke ven mečeš, al ti treznemu to rata?Kučana so dobili s prsti v marmeladi, pa ti je ok. Jankoviča si svoj čas hvalil in zagovarjal pa je velika baraba. Ja Janša je podobna ampak ga niso ujeli pri tem
Meni nikol ni bil, tko da se ne rabim odločit. Kakršne pa zadnjih 15 let po Grosuplju sosedom zganja pa tud diht ni ravno. Očitno ga vsi likvidirani hodjo strašit ponoč.Odlocit se bo treba. Ko se nabija o orozju in je treba diskreditirat je bil, ko pove nekaj izven agende pa ni bil…
Midva nimava lepe zgodovine. Sam ne maram da folk laze. Lahko pa hitro organiziramo meeting pa se razpuca kaj je kdo komu.Meni nikol ni bil, tko da se ne rabim odločit. Kakršne pa zadnjih 15 let po Grosuplju sosedom zganja pa tud diht ni ravno. Očitno ga vsi likvidirani hodjo strašit ponoč.
Nekdanji premier Robert Golob se je odzval na izjave predsednika vlade Janeza Janše, ki je za izraelski časnik napovedal zamrznitev priznanja Palestine, preselitev veleposlaništva v Jeruzalem in svoje predhodnike označil za nore.
pusti tipkovnico pa v akcijo, ne bodi vulva.Ivan je Goloba (med drugim) označil za norega.
Po tej logiki bi moral biti Ivan na zaprtem oddelku, v oblazinjeni sobi, prisilnem jopiču in pod vplivom močnih pomirjeval 24/7.
Kaj so potem agenti črne kocke počeli na sedežu SDS ?Kakšne usluge? Brez črne kocke bi SDS dobil več % na volitvah.
Kdo so 'moji' in kaj imajo s fail naložbami učenih rkc teologov ?Butl. Tukaj so tvoji uničili Zvonove. Če bi delali tako kot so z tvojimi do tega nebi prišlo
Kot sedaj kaže so jim prišli pokazat filmčke s katerimi jih bodo za jajca držali ko/če zmagajo na volitvah.Kaj so potem agenti črne kocke počeli na sedežu SDS ?
So v resnici prišli prodajati vodne sesalce ? Kaj pravi Trstenjakova ?
Kot sedaj kaže so jim prišli pokazat filmčke s katerimi jih bodo za jajca držali ko/če zmagajo na volitvah.
Janša kolikor vem nikoli ni zanikal poznanstva in lanskega obiska Giore Eilanda. Je pa zanikal, da bi poznal Black Cube.Kaj so potem agenti črne kocke počeli na sedežu SDS ?
So v resnici prišli prodajati vodne sesalce ? Kaj pravi Trstenjakova ?
Najprej je Ivan trdil, da jih ne pozna, nikoli slišal zanje.