Idiotizmi 4. Janševe vlade

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.771
6.954
113
blizu močvirne prestolnice
Bluziš kot po navadi, ko ne veš o čem govoriš.
Ona dobro ve. Tako kot sem napisal ja ni se šlo o državljanstvu temveč o izbrisu stalnega prebivališča . In ja normalno da se jih je izbrisali, če niso šli na UE in porihtali svoj status ampak so lepo z gnevom do Slovenije bili v svoji državi ter navijali da bi nas čim več pobili.
Ampak ko so videli, da se ne Slovenija ne Hrvaška nista dali ter ki se je začela vojna v BiH so lepo nazaj privekali. Tisti ki pa so bili v Sloveniji pa tudi zaradi svoje več vrednosti niso hoteli na UE vsaj pogledati kaj bo sedaj, ko so njihovi izgubili. In ja ,škoda za nesposobnost naših pravnih služb, ter ostalih, da niso naredili vse po predpisih. Ja nastala je nova država in njihov status je prenehal delovati saj so imeli dovolj časa, se pravi pol leta, da bi si uredili status .

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.005
-485
113
Problem je zgolj in samo v tem, kar sem napisala. Podpora in potuha ignoranci, ki jo izkoristijo tudi spekulanti. Odrasel odgovoren posameznik svoje zajebe owna. Otrok rece nisem vedel, noben mi ni povedal, kot da je odraz samostojnega cloveka to, da sedi v kotu in caka navodila. Temu absolutno ne mislim stange držat. Zakaj ne, sem tudi napisala.
Rad bi te videl v tistih časih.
Kartončki so hodili nekaj časa, tako da nisi vedel kdaj boš na vrsti, UE, kjer si lahko urejal so bile ubibože gužve, Tv je bil kakor je bil, niso vsi pred ekrani konstantno, računal ni blo, razen kak pregrešno drag 286 pentium na dosu, excel tabelc ni blo, pametnih telefonov še manj, folk pa se je na splošno več družil med sabo v živo ne prek ekranov. Đe pot iz vasi v mesto je bil projekt, ne tko kot danes ko ma vsaka bajta po 4 avte. Vmes so bile pa še izbeglice iz bosne (pa ne malo njih) tako da si vraga vedel o čem bluzijo po televiziji (kolk smo jo gledal sploh) o tem državljanstvu.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.106
9.307
113
No, tole o TVju si pa lepo projeciral na dansnji cas. Kaj bi gledal, ce bi bil program tak kot 40 let nazaj. Nic... Takrat so pa vsi gledali porocila, danes je vecja verjetnost, da sfali

• Všeč mi je
Reactions: 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.771
6.954
113
blizu močvirne prestolnice
Ti se kar delaj norca. Obvestil je bilo polno tako ali drugače.
Tako kot sem napisal, veliki večini ni bilo v interesu da bi si uredili status. Ker je nastala nova država bi si morali, tako pa so ostali brez stalnega prebivališča, ker ga niso mogli imeti, saj je njihova juga razpadla kot drek . Pač slabi špekulantje in slaba javna uprava . Nebi se čudil, da je to nekdo načrtno tako slabo naredil, pač peta kolona

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.956
4.260
113
Ljubljana
hmpg.net
Obvestilo nisem dobil nobeno. Dokumentov nisem zamenjal do izteka. Bil sem polnoleten, prav dobro se spomnim veselice konec junija in naslednjega jutra.

Tako da pričevalci

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.005
-485
113
Ti se kar delaj norca. Obvestil je bilo polno tako ali drugače.
Tako kot sem napisal, veliki večini ni bilo v interesu da bi si uredili status. Ker je nastala nova država bi si morali, tako pa so ostali brez stalnega prebivališča, ker ga niso mogli imeti, saj je njihova juga razpadla kot drek . Pač slabi špekulantje in slaba javna uprava . Nebi se čudil, da je to nekdo načrtno tako slabo naredil, pač peta kolona
Kaj bi si morali? Bili so drževljani iste države, živeli in delali tu, imeli so stanovanja in stalno prebivališče tu. Ker pa se je nek kreten odločil da pa oni niso naši so zviseli. A je kdo kakega slovenca v jugi dol tako zbrisal iz države, pa jih ni tako malo dol po bivši državi.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.560
4.785
113
Rad bi te videl v tistih časih.
Kartončki so hodili nekaj časa, tako da nisi vedel kdaj boš na vrsti, UE, kjer si lahko urejal so bile ubibože gužve, Tv je bil kakor je bil, niso vsi pred ekrani konstantno, računal ni blo, razen kak pregrešno drag 286 pentium na dosu, excel tabelc ni blo, pametnih telefonov še manj, folk pa se je na splošno več družil med sabo v živo ne prek ekranov. Đe pot iz vasi v mesto je bil projekt, ne tko kot danes ko ma vsaka bajta po 4 avte. Vmes so bile pa še izbeglice iz bosne (pa ne malo njih) tako da si vraga vedel o čem bluzijo po televiziji (kolk smo jo gledal sploh) o tem državljanstvu.
Pa si rumeni kartonček dočakal, tudi pravočasno?

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.956
4.260
113
Ljubljana
hmpg.net
Obvestil je bilo dovolj, seveda pa nisi mogel vedeti, če si bil dol in se smejal žrtvam v Sloveniji in na Hrvaškem
Sicer vem, da ne veš kdo so (bili) Pankrti, ampak "Rad spomine tudi obuja, na čase ko ga še ni bilo" ti paše.

Jaz pa sem takrat bil. Na gimnaziji Moste (pojma nimaš kaj je bilo tam), v FV 112/15 (kaj je le to?), pa se kje.

• Objave ne odobravam
Reactions: BuDi

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.560
4.785
113
Ker so jim neki kreteni odvzeli državo v katero so tako verjeli in po kateri so tako hrepeneli. In potem naj bi še k tem kretenom prišel ponižno po rumeni listek!!!?
Kaj bi si morali? Bili so drževljani iste države, živeli in delali tu, imeli so stanovanja in stalno prebivališče tu. Ker pa se je nek kreten odločil da pa oni niso naši so zviseli. A je kdo kakega slovenca v jugi dol tako zbrisal iz države, pa jih ni tako malo dol po bivši državi.

• Objave ne odobravam
Reactions: BuDi