Idiotizmi 4. Janševe vlade

jello

Guru
22. sep 2008
11.444
4.595
113
Za razliko od tebe še ob nobeni kritiki kateregakoli politika nisem bil butthurt ali začel vpit vaši/naši. Ti si praktično vsakič, ko se oglasim v katerikoli temi o politiki osebno prizadet. In še nerodno ti nič ni. Vosu.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.018
6.352
113
Tko kot jest še nikol nisem rekel dobre besede o Golobu, pa mi ga stalno podtikaš. Ampak glej, sem si tud jaz vsaj en whataboutizem privoščil.
Od kje pa ti ideja, da je bil moj odgovor namenjen tebi? Niti nisem opazil whatabou... sem se zabaval z nastavljanjem mikrotika za zidanico, da bo NVR doma našel kamere na lokaciji.

V glavnem...nadaljujte po programu.

Za koliko se bo v tem mandatu zredila naša Katja?
Bojda v menzi DZ dobro in poceni kuhajo.

So že kakšne stave odprte na priljubljeni strani ?
da kuhajo super je blo videno tudpri cmoku...sam da bo vagala tolk kt Nika al pa knedl bo treba met kr porcije, dvomim pa da bi proračun take hece sfolgal. Razn če nima Nika še kaj narezka z onega pladna na zalogi

zakon

Guru
16. maj 2008
9.749
1.293
113
toti Maribor
Sami sposobni v vladi. Nimaš kaj.

• Ljubezen
Reactions: jonny77

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.144
10.850
113
V obej primerih je bil point čim več za čimmanj.
Škarje in platno pri vsem skupaj je imela takratna vlada. Spodbujala tajkunizacijo in najmanj neukrepala pri očitnih nepravilnostih
To ni res.
Slovenska podjetja so bila v preslabi kondiciji da bi jih dolgorocno financirali poleg tega pa po smernicah ne mores dolgorocno financirati obratnih sredstev in financnih nalozb. Zato so vsi delali kratkorocno in stalno refinancirali. In to je bilo drazje (ne ceneje kot zelis prikazat z analogijo kreditov v CHF). Vsi so bili srecni, banke so sluzile, podjetja so bila financirana.

Nato pa je banka slovenije nekega dne rekla stop in bankam prepovedala take kratkorocne kredite. Ostalo zgodovino poznamo (ja tud gradbinci so zato sli). Takrat je vlado vodil JJ.

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.243
14.243
113
To še ne pomeni, da je sposobna. Če bi bila ne bi šla v politiko. Stroka ji nasprotuje, torej le ni vse tako čudovito.
seveda ne pomeni...ampak, če je veterinarka se lahko v to vtika, povsem legit, tud če je glupa. Bolj bi bilo hecno da je šivilja in še glupa po vrh in bi se vtikala v gradbene projekte, recimo.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.667
9.047
113
Janša v Komendi. Le kam gledata spremljevalki?

komenda1.png

Opa ...

komenda2.png

• Haha
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.144
10.850
113
A si ziher da bi se z mano sel to debato? :)

Ja vecina se pripelje. Al se kar videvas horde ki pes hodijo?

In ce nadzora ni se pripeljejo po najkrajsi in najhitrejsi poti.