A da ja?In večinski lastnik banke v tistih časih, ko so tolkle izgubo je bila...
Lastnik Factor banke, Probanke, KBM, Abanke, Gorenjske banke ni bila (samo) država.
A da ja?In večinski lastnik banke v tistih časih, ko so tolkle izgubo je bila...
Poceni daBojda v menzi DZ dobro in poceni kuhajo.
Kdo je ustanovil slabo banko? Katere banke so bile vključene in zakaj....? Vse oziroma večina posledica vlade 2004-2008To bi pa moral vprašati kar devico Alenko, to da je toliko keša zmetala te ne moti? Kaj pa železniške postaje, ki so močno preplačane?
A da ja?
Lastnik Factor banke, Probanke, KBM, Abanke, Gorenjske banke ni bila (samo) država.
Stari, ti jih pa pokaš. Je vlada zahtevala od bank, da za folkom mečejo nezavarovane kredite? Za velikost luknje v slabi bank pa pobaraj gospo "vi đast nič tajm" in njenega prijatelja Čufarjeva na odlični poziciji v tujini, s katero je bil nagrajen, ker je ubogal EU komisijo in nategnil svoje ljudstvo. Tako kot Jazbec. Še Lenči bi bila za nagrado komisarka, če ne bi bila glupa ko točak.Kdo je ustanovil slabo banko? Katere banke so bile vključene in zakaj....? Vse oziroma večina posledica vlade 2004-2008
Katerih dveh?Bila pa je med lastniki. Da dveh največjih sploh ne omenjamo. In lastniki imajo možnost odločanja kajne?
Googlaj. Ali pa bi spwt rad mal zgodovino spreminjal, kot z domobranci.Norca se komot izvoliš delati iz koga drugega.
A misliš da ne? Tajkunski prevzemi med leti 2004-2008, Zvonovi... Kdo je to omogočil ali pa ni preprečil, še z NKBM so se igrali in nategnili folk...Stari, ti jih pa pokaš. Je vlada zahtevala od bank, da za folkom mečejo nezavarovane kredite? Za velikost luknje v slabi bank pa pobaraj gospo "vi đast nič tajm" in njenega prijatelja Čufarjeva na odlični poziciji v tujini, s katero je bil nagrajen, ker je ubogal EU komisijo in nategnil svoje ljudstvo. Tako kot Jazbec. Še Lenči bi bila za nagrado komisarka, če ne bi bila glupa ko točak.
Dolgoročne naložbe so financirali se kratkoročnimi krediti (ne samo oni!). Zanesljivo vzdržen model, le kako ji uspelGlede zvonov bi se dalo marsikaj povedat, med drugim, da jih je nekdo od zgoraj dal načrtno potopit. Imeli so dober portfelj, financirani so bili s kratkoročnimi krediti, kot so bili v tistem obdobju vsi, potem se pa nenadoma kreditov ni dalo več reprogramirat. Nekomu pač ni bilo v interesu, da bi Cerkev obvladovala resen kapital. Drugim je šel reprogram gladko skozi.
Preprečit prevzemov se pa nekako ni dalo, ker država ni bila lastnica. Jaz iz tistega obdobja JJu najbolj zamerim, da se je usral pred SLS in ni prodal NLB. Pa bi bila luknja 1,6 med eur nižja.
A to je zdaj tvoj glavni brainstorming?Za koliko se bo v tem mandatu zredila naša Katja?
Bojda v menzi DZ dobro in poceni kuhajo.
So že kakšne stave odprte na priljubljeni strani ?

Maljevac ni nič zgradil, veliko vode preteče po Savi od projekta, finančne konstrukcije, nakupa zemljišča, da ne govorimo o časovnem okvirju same izgradnje. Njegova stanovanja ce je bil priden se bodo na trgu mogoče v tem letu. Mogoče.Malo bolje poglej kaj piše spodaj!! #28.100
"V teh dveh mesecih do jih verjetno že preselili v stanovanje, ki ga je zgradilPujsekMaljevac"
Tega nisem rekel. Rekel sem, da je bila to takrat običajna praksa. In ko so kratkoročne hoteli reprogramirati, in to za dolgoročnejše, se to nenadoma ni več dalo. Drugim z drugačnim pedigrejem je pa to uspelo. Seveda je šlo potem vse k vragu, pa ni bilo treba za to.Dolgoročne naložbe so financirali se kratkoročnimi krediti (ne samo oni!). Zanesljivo vzdržen model, le kako ji uspel
Tko nekak kot krediti v švicarjih. Vsi so vedeli zakaj, potem pa jokTega nisem rekel. Rekel sem, da je bila to takrat običajna praksa. In ko so kratkoročne hoteli reprogramirati, in to za dolgoročnejše, se to nenadoma ni več dalo. Drugim z drugačnim pedigrejem je pa to uspelo. Seveda je šlo potem vse k vragu, pa ni bilo treba za to.
Ti si en celi domobranec. Dobro veš, da nikoli nisem izjavil ničesar o domobrancih ampak če ti je LAŽ smisel življenja potem drugače najbrž ne znaš.Googlaj. Ali pa bi spwt rad mal zgodovino spreminjal, kot z domobranci.
Tko kot jest še nikol nisem rekel dobre besede o Golobu, pa mi ga stalno podtikaš. Ampak glej, sem si tud jaz vsaj en whataboutizem privoščil.Ti si en celi domobranec. Dobro veš, da nikoli nisem izjavil ničesar o domobrancih ampak če ti je LAŽ smisel življenja potem drugače najbrž ne znaš.