Kako pa ti veš, da je pihala?Miško, to ni nobeno nastavljanje ogledala, ampak izgovori v stilu unisopatud. Baje hočemo boljše od unih al kako?
Drugi stavek pa, Golob žal ni pri možganu, v trenutku ko mu je pa še Tinca pihnila v spolni organček, je pa totalno odpovedal. Samo da zaradi tega požreš vse bedarije Katje Kokot, ker je zdaj pač vaša ni ravno ok.
PS: Ko mi je ravno priletelo. Si pozabil kakšno ste zganjali, če ne ti pa tvoji tdadesni kolege, na debelost Nike Kovač? Torej to ni zgolj v domeni levega pola Alterja, ampak žal v domeni bedakov ne glede na pol.
Svečko pihala, vlekla, bilo kaj, zaljubljeni norček je pač izgubil še tisto malo možgana ki ga je imel in totalno odpovedal.Kako pa ti veš, da je pihala?
No evoga, bedaki povsod. Nekateri konstantno.
No, trenutni šev DARSA ni ravno perla, tko da upaj, da NSi nastavi koga sposobnega.Sem skoraj 100% prepričan, da bo novi šef Darsa nekdo iz NSI-ja.
![]()
Vrtovec v primeru nepravilnosti pri gradnji Darsove stavbe od Ribiča pričakuje prevzem odgovornosti
Če bodo ugotovljene nepravilnosti pri gradnji poslovne stavbe Darsa v Ljubljani, minister Jernej Vrtovec od predsednika uprave Darsa Andreja Ribiča pričakuje prevzem odgovornosti. Po navedbah Darsa sicer strokovni pregled naložbe nepravilnosti ni pokazal.www.rtvslo.si
Mi ali ona? Malo vklopi možgane. Mi dol visi za njeno telo. Iščem samo razloge za njeno težavo v glavi.Body shaming
Banke?Odvisno od oči opazovalca.
Koliko državnih podjetij je v času, ko je bila levica v koaliciji delilo dobiček med delavce?
Koliko jih je delilo izgubo?
Koga je ona bodyshejmala? Očitno ti res visi ja...Mi ali ona? Malo vklopi možgane. Mi dol visi za njeno telo. Iščem samo razloge za njeno težavo v glavi.
Sama sebe! Poglej si video. Jaz sem zgolj linkal njeno kozlanje. Vse drugo je plod tvoje domišljije.Koga je ona bodyshejmala?
A da bi ugodil tebi ne bi smel niti v določenih temah več sodelovat, če naslov ni ustrezen? In ti meni, da sem zanimiv tiček? Visoko se ceniš.Zanimiv da te bodyshame zdej moti, ko si pa pridno sodeloval v temi, kjer je že naslov bodyshame, te pa to ni motlo. Zanimive sorte tiček si ti.
Če bi bil članek o Tamari Vonta bi tudi bilo "njeno kozlanje"? Samo vprašam.Sama sebe! Poglej si video. Jaz sem zgolj linkal njeno kozlanje. Vse drugo je plod tvoje domišljije.
Bi bilo. Politična usmeritev nima nobene veze z norostjo.Če bi bil članek o Tamari Vonta bi tudi bilo "njeno kozlanje"? Samo vprašam.
Seveda, zame je kozlanje kozlanje, ne glede na to s katere strani pride, ti pač kozlanje nekaterih poješ za sladičko.Če bi bil članek o Tamari Vonta bi tudi bilo "njeno kozlanje"? Samo vprašam.
Očitno sem spregledala tvoje zgražanje nad komentarji desnega pola na izgled Nike Kovač, Nataše Pirc Musar, Maljevca, ...Body shaming. Kako predvidljivo za levi pol alterja.
Da, selektivno se zgražam, ko se nekdo nosi visoko v oblakih, obenem pa je kulturno v gnoju.Očitno sem spregledala tvoje zgražanje nad komentarji desnega pola na izgled Nike Kovač, Nataše Pirc Musar, Maljevca, ...
Valja za oba: KAJPAKSeveda, zame je kozlanje kozlanje, ne glede na to s katere strani pride, ti pač kozlanje nekaterih poješ za sladičko.

zdaj pa nalimaj še onih 100+ ki špeha ko se baše, da bo uravnoteženoMogoče, pa je tu njen problem. Neizpolnjena želja
![]()
Katja Kokot: "Poskušala sem biti suha"
Poslanka Katja Kokot razkrila recept za srečno zvezo.www.zurnal24.si