Idiotizmi 4. Janševe vlade

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.950
4.262
113
Ljubljana
hmpg.net
hudo...sicer pa ko končajo s thompsonom lahko na harmoniko zašpilajo tiso gatah in svinčnikih (za določeno politično opcijo ki trenutno trpi), potem pa še ono (za nas desne) kolk smo lepe (lepi) ko nam pride (na novo vlado)
gate na glavo -> beri knjigo DObri vojak Švejk. Boš razumel.

Glede sodnika pa, zaslužil je, sploh, če razumeš košarko (in Predin jo je trenital)

• Haha
Reactions: leibstandarte

irwin

Guru
13. mar 2008
2.056
698
113
Tudi popoldan ni bilo ravno švoh. Sem pred Senožečami (hvala k***u) vklopil garmin pa mi napiše 72 minut zamude za Ribnico. Šel po stari do Postojne, potem po AC do Unca, tam imel srečo ker 5-10 minut pozneje bi verjetno dodobra zaglavil, tako pa sem izgubil ene 5-10 minut na avtocesti, vmes še ene 20-30 do Postojne. Mislim pa da lahko pripišemo že nekaj Vrtovcu ker tiste delavce kar sem jih videl so se očitno pripravljali na nočno delo (ob treh popoldan), da ne napišem še kaj slabšega.....
Saj mas na vrh Postojne odcep za Unec pa Cerknica - Sodrazica.
Vedno v igri ko grem proti Kocevju.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.834
6.935
113
Podjetje ti za obveznosti jamci s svojim osnovnim kapitalom. Ce ga odgovorna oseba zniza pod 7500 eur je tu furs da odreagira. Delavcem ne mores bit dolzen vec kot ene place brez da bi dobil najprej poziv in nato nadzor.

Preganjat je potrebno vsakogar ki je zavestno povzrocil nepoplacane dolgove.

Poslance pa volijo. Ce bi morala tu igrala vlogo sem preprican da bi levi pol ze davno prepovedal kandidaturo aktualnemu predsedniku vlade - za njih je najmanj moralno sporen.
Ko sem nazadnje spremljal zakonodaje v Sloveniastanu, je veljalo da mora delavec biti najmanj 3 zaporedne mesece brez plače, da lahko da nekrivdno odpoved.
In opice iz strani delodajalcev so to dejstvo lepo izkoriščale.

Nekatere je menjava vlade zelo prizadela...

Poglej priponko 106410
berm včeri FB pa mi uturi Matica Munca..Berem jok in stok o mladoletnih narkomanih, o filmu (jana Cvitkoviča ki je bil nedolgo nazaj na TV), kako smo kot družba zabredli, kako so eno "đankijevco" nedolgo nazaj pokopali in nam je bilo nam povprečnim Janezom in Špelam ravno, kako smo tisti povprečni hudobni ker../poljubno vstavi/... kako se že mladostniki zadevajo , ker je svet bad, kako jih majo na odvajanju (govorimo o 10,12 let starih otrocih) in podobne zadeve...

ampak 4 leta ni matiček enega takega posta napisal. A đanki postaneš v roku 2 mesecev? Se reče odkar so bile volitve....je bila družba zadnje 4 leta oh in sploh in se je pokvarila šele s prejšnjim četrtkom?

DFak kaj se tem modelom dogaja v glavah

PS a je model kaj komentiral ko je levica dobila referendum o legalizaciji trave? Ne? Ne ve, jaz ga nisem zasledil.....

Vsekakor prihodnja 4 leta bodo pestra, bomo marsikaj izvedeli, kaj da se dogaja in kakšni da smo

delter333

Guru
21. maj 2010
2.983
2.756
113
Notranjska
gate na glavo -> beri knjigo DObri vojak Švejk. Boš razumel.

Glede sodnika pa, zaslužil je, sploh, če razumeš košarko (in Predin jo je trenital)
Kaj pa Fredi in Fani ki jo imata po sredi in postrani?
Medicinske sestre ki so brez....?
Marsikdo si kdaj zasluži batine pa jih dobi?
Se pravi Predin je lahko huligan in seksist, ker je ok človek in umetnik ter razume umetnost, košarko, tak multipraktik?
Ti je to tudi Grok povedal?

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.679
817
113
tu in tam
Nevem če lahko to (novo) efektivnost že pripišemo Vrtovcu......ampak a te to moti? Mislim oboje....in da se ceste hitreje gradijo/obnavljajo.....in morebitno! dejstvo da je za to "kriv" Vrtovec?

Si res tako zaguljen škrat?
1780859647578.png

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

erikson

Guru
25. avg 2007
25.741
9.096
113
Kateri kreteni se je tega spomnil?
Če prav razumem bo manj klikanja, ker se bo uporabil kar SI-PASS.

Itak pa je predstavnik države na sodišču glede zemljišč Damiana Merlaka v Bohinju pojasnil, da zemljiški knjigi ne smemo absolutno zaupati.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.187
10.961
113
Če prav razumem bo manj klikanja, ker se bo uporabil kar SI-PASS.

Itak pa je predstavnik države na sodišču glede zemljišč Damiana Merlaka v Bohinju pojasnil, da zemljiški knjigi ne smemo absolutno zaupati.
In zato bi moral biti odpuscen in zato je drzava izgubila. Point zemljiske knjige je absolutno zaupanje vanjo. En klasicnih primerov v stvarnem pravu je ko C dobi lastninsko pravico ker od A-ja kupi zemljisce ki ga je dvakrat prodal. ZK je “sveta”

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.071
6.402
113
Lena pošilja pozdrave.

Saj je fajn, da se kar sami predalčkate. Prihranjeno delo.