Idiotizmi 4. Janševe vlade

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.679
817
113
tu in tam
Jogurtna Mojca v elementu..drgac je to nova drzavna sekretarka..
IMG_20260607_091236.jpg

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.737
6.048
113
Nevem če lahko to (novo) efektivnost že pripišemo Vrtovcu......ampak a te to moti? Mislim oboje....in da se ceste hitreje gradijo/obnavljajo.....in morebitno! dejstvo da je za to "kriv" Vrtovec?

Si res tako zaguljen škrat?

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: aljoman in MrDaco

irwin

Guru
13. mar 2008
2.056
698
113
Se v petek dopoldne vozil na relaciji Postojna- Divaca stara cesta. V kontra smeri ne videl tolko prometa se od casa nezgraditve ac.
Opomba sicer ne spada pod temo JJ- a.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.972
448
83
Vipavska dolina
Se v petek dopoldne vozil na relaciji Postojna- Divaca stara cesta. V kontra smeri ne videl tolko prometa se od casa nezgraditve ac.
Opomba sicer ne spada pod temo JJ- a.
Tudi popoldan ni bilo ravno švoh. Sem pred Senožečami (hvala k***u) vklopil garmin pa mi napiše 72 minut zamude za Ribnico. Šel po stari do Postojne, potem po AC do Unca, tam imel srečo ker 5-10 minut pozneje bi verjetno dodobra zaglavil, tako pa sem izgubil ene 5-10 minut na avtocesti, vmes še ene 20-30 do Postojne. Mislim pa da lahko pripišemo že nekaj Vrtovcu ker tiste delavce kar sem jih videl so se očitno pripravljali na nočno delo (ob treh popoldan), da ne napišem še kaj slabšega...

delter333

Guru
21. maj 2010
2.983
2.756
113
Notranjska
Nevem če lahko to (novo) efektivnost že pripišemo Vrtovcu......ampak a te to moti? Mislim oboje....in da se ceste hitreje gradijo/obnavljajo.....in morebitno! dejstvo da je za to "kriv" Vrtovec?

Si res tako zaguljen škrat?
Pripišemo lahko strahu za svoje pozicije, kar pa tudi ni slabo, nihče se na javnih funkcijah ne sme usmraditi.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jonny77
Nekatere je menjava vlade zelo prizadela...

Poglej priponko 106410
hudo...sicer pa ko končajo s thompsonom lahko na harmoniko zašpilajo tiso gatah in svinčnikih (za določeno politično opcijo ki trenutno trpi), potem pa še ono (za nas desne) kolk smo lepe (lepi) ko nam pride (na novo vlado)

erikson

Guru
25. avg 2007
25.742
9.097
113
hudo...sicer pa ko končajo s thompsonom lahko na harmoniko zašpilajo tiso gatah in svinčnikih (za določeno politično opcijo ki trenutno trpi), potem pa še ono (za nas desne) kolk smo lepe (lepi) ko nam pride (na novo vlado)
thompson koncert telekom.png

Telekom Slovenije posnetka koncerta ni predvajal "zaradi spoštovanja avtorskih pravic", A1 in Telemach pa dopisa nista dobila.

kajpace

Guru
6. nov 2018
6.045
4.262
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Poglej priponko 106411

Telekom Slovenije posnetka koncerta ni predvajal "zaradi spoštovanja avtorskih pravic", A1 in Telemach pa dopisa nista dobila.

Ah, eni so rekli, to je ustaški koncert, pa ga ne bomo prenašali, eni pa, ah, prijatelji ustašev morajo to videt... Spomnite se fotke...

Zdaj bodo na radiju tudi izraelske pesmi, na TV pa izraelska propaganda...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman