Jogurtna Mojca v elementu..drgac je to nova drzavna sekretarka..
ZDA pa takoleIzraelski zunanji minister napovedal odprtje izraelske ambasade v Ljubljani.
Tudi popoldan ni bilo ravno švoh. Sem pred Senožečami (hvala k***u) vklopil garmin pa mi napiše 72 minut zamude za Ribnico. Šel po stari do Postojne, potem po AC do Unca, tam imel srečo ker 5-10 minut pozneje bi verjetno dodobra zaglavil, tako pa sem izgubil ene 5-10 minut na avtocesti, vmes še ene 20-30 do Postojne. Mislim pa da lahko pripišemo že nekaj Vrtovcu ker tiste delavce kar sem jih videl so se očitno pripravljali na nočno delo (ob treh popoldan), da ne napišem še kaj slabšega...Se v petek dopoldne vozil na relaciji Postojna- Divaca stara cesta. V kontra smeri ne videl tolko prometa se od casa nezgraditve ac.
Opomba sicer ne spada pod temo JJ- a.
Si res tako neumen kot ta avša ki je zdaj sekretarka?Nevem če lahko to (novo) efektivnost že pripišemo Vrtovcu......ampak a te to moti? Mislim oboje....in da se ceste hitreje gradijo/obnavljajo.....in morebitno! dejstvo da je za to "kriv" Vrtovec?
Si res tako zaguljen škrat?
Pripišemo lahko strahu za svoje pozicije, kar pa tudi ni slabo, nihče se na javnih funkcijah ne sme usmraditi.Nevem če lahko to (novo) efektivnost že pripišemo Vrtovcu......ampak a te to moti? Mislim oboje....in da se ceste hitreje gradijo/obnavljajo.....in morebitno! dejstvo da je za to "kriv" Vrtovec?
Si res tako zaguljen škrat?
Malo me skrbi tista o 70k harmonikašev!

hudo...sicer pa ko končajo s thompsonom lahko na harmoniko zašpilajo tiso gatah in svinčnikih (za določeno politično opcijo ki trenutno trpi), potem pa še ono (za nas desne) kolk smo lepe (lepi) ko nam pride (na novo vlado)
delter a prideva za spremljajo, bi bla vokalistaMalo me skrbi tista o 70k harmonikašev!
Dej ĐejDej imamo mi to!![]()
![]()
zato pa zda obveščevalci izralskih operativcev ne sprejemajo več v svojih prostorih. so marsikdaj "pozabli" kaj tam.
hudo...sicer pa ko končajo s thompsonom lahko na harmoniko zašpilajo tiso gatah in svinčnikih (za določeno politično opcijo ki trenutno trpi), potem pa še ono (za nas desne) kolk smo lepe (lepi) ko nam pride (na novo vlado)
niti enkrat ni omeno neoliberalizma, slabo. no cookie for you!
Ah, eni so rekli, to je ustaški koncert, pa ga ne bomo prenašali, eni pa, ah, prijatelji ustašev morajo to videt... Spomnite se fotke...Poglej priponko 106411
Telekom Slovenije posnetka koncerta ni predvajal "zaradi spoštovanja avtorskih pravic", A1 in Telemach pa dopisa nista dobila.
![]()
Zakaj je eden od kabelskih operaterjev zatemnil Thompsona, drugje Slovenci koncert gledali nemoteno?
So bile res razlog avtorske pravice?slovenskenovice.delo.si
Če jaz zapojem vsi zbežijo!delter a prideva za spremljajo, bi bla vokalista