Idiotizmi 4. Janševe vlade

napetost

Fizikalc
10. mar 2018
274
128
43
Dogajanje včeraj v parlamentu. Poslanka Sluga je Stevanoviću pojasnila, da so poslanke Svobode prizadete in da se jim mora opravičiti.

Torej če poslanke svobode pravijo, da so prizadete, bo to res držalo.
Če bi jim pa to stevo rekel pa mu tožba na evrobskem sodišču nebi ušla.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in nacek

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
4.324
-642
113
150.000.000 km away
Jp, recimo Logar, ki mu je nasedlo kar nekaj slovencelnev-češ, zdaj pa bo..:valjamse:
Stevanoviča pa nima smisla omenjati, to je posebna pasma volicev, ki so mu nasedli..poznam kakšnega.
Resno, naštej kandidate z leve, ki so primerni za v parlament, za v vlado, za ministrovanje.
Ker desnih, si že sam ugotovil, očitno ni.

Jaz jih tudi na levici ne najdem ...

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.574
5.020
113
Tisti bolj insajderski (erikson) prosim za info ali ima SLS vsaj v "drugi ligi", torej med državnimi sekretarji in direktorji/vodji kakšnega svojega človeka?
Bom sam s pomočjo Gemini odgovoril:

Velislav Žviplji – imenovan za državnega sekretarja v Ministrstvu za kmetijstvo. (V organih stranke deluje kot predsednik glavnega odbora SLS). [1]
Suzana Lara Kraus – imenovana za vršilko dolžnosti generalne direktorice Direktorata za hrano in ribištvo na Ministrstvu za kmetijstvo. (V stranki SLS aktivno deluje kot predsednica Slovenske ženske zveze pri SLS).

To je to, dva od 67, medtem NSi 6 in Fokus 1 povezana oseba. Lepo so jih vložili kot se reče.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.698
6.886
113
Izraelski zunanji minister napovedal odprtje izraelske ambasade v Ljubljani.

Hitro se je začelo vračanje uslug za pomoč pri volitvah.

Zunanji minister Kajzer se je po imenovanju pogovarjal z izraelskim kolegom o krepitvi sodelovanja

Hahaha, prvi pogovor novega zunanjega ministra je ponavadi simbolen. Pokličeš ali obiščeš najpomembnejšega soseda, najpomembnejšega zaveznika, državo s katero najbolj gospodarsko sodeluješ...

No, videti je da je sodelovanje z Black Cubeom le pustilo globoko sled v sodelovanju z SDS in se je potrebno čim prej zahvaliti.

Moram priznati, da sem za novico pomislil, da je prvoaprilska provokacija, ampak ni. Očitno ni.

Janša očitno zbere najbolj črno ovco za patrona. Če ni Trump, če je Orban odpadel, vedno ostane Bibi.

Kljub Gazi in vsem kar se je tam zgodilo...

Skratka, Janša nikoli ne razočara, vedno izbere najslabše kar lahko.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.930
2.693
113
Notranjska
Hitro se je začelo vračanje uslug za pomoč pri volitvah.

Hahaha, prvi pogovor novega zunanjega ministra je ponavadi simbolen. Pokličeš ali obiščeš najpomembnejšega soseda, najpomembnejšega zaveznika, državo s katero najbolj gospodarsko sodeluješ...

No, videti je da je sodelovanje z Black Cubeom le pustilo globoko sled v sodelovanju z SDS in se je potrebno čim prej zahvaliti.

Moram priznati, da sem za novico pomislil, da je prvoaprilska provokacija, ampak ni. Očitno ni.

Janša očitno zbere najbolj črno ovco za patrona. Če ni Trump, če je Orban odpadel, vedno ostane Bibi.

Kljub Gazi in vsem kar se je tam zgodilo...

Skratka, Janša nikoli ne razočara, vedno izbere najslabše kar lahko.
BC je ob obiskih ogledoval bodoče lokacije veleposlaništva, sedanje aktivnosti so le detajli. :fredi:

Kolikor mi je pa znano so rusi še vedno v Ljubljani ja?
Tako da tista o Gazi ne pije vode vsaj pri meni ne.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.993
4.202
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Ah, ena stara Diareja:

images.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.063
18.766
113
Zdaj lahko vsi izpostavimo Janeza, kot večji problem od Goloba.

#followformoreadvice
Ja, zdaj po včerajšnji popoldanski potrditvi nove vlade ter Golobovi predaji poslov Janši res lahko ampak seveda to ni bil point kar ti je tudi jasno, brez kakršnegakoli dvoma.