Kaj niso morali vsi po nove dokumente?Res, ampak nekateri dejansko niso vedeli, da imajo problem in da se jih izbris tiče.
Kaj niso morali vsi po nove dokumente?Res, ampak nekateri dejansko niso vedeli, da imajo problem in da se jih izbris tiče.
Ravno včeraj na UE sedel na sosednjem šalterju od "damice", ki je prišla po novo osebno, ker ji stara že dva meseca ne velja.Kaj niso morali vsi po nove dokumente?
Tiste čase je bilo toliko govorjenja po medijih glede ureditve statusa, da sem se za vsak slučaj odpravil na okence občine/UE vprašat kaj je treba urediti oz. ali je vse urejeno glede tega.Pa saj so menda imeli več mesecev, da so si lahko uredili status.
Bo snedvič z 10dag pariške med njimi?V glavnem, spet smo korak bližje vsesplošni blaginji- Ivan je dobil svoj muzej nazaj, kjer boste spet lahko občudovali relikte iz kleti CD..
Ni res. Vsaj 90 odstotkov je bila špekulantov se pravi podobno kot pri švicarjihV bistvu imaš prav, le da je po moje % špekulantov med švicarji bistveno višji.
Še vedno si wunderkind!Jaz sem vedela, da se nekaj okoli tega pogovarja, poudarja, dobis obcutek, da je vazno... Ne vem, ce sem ze imela 1 križ na grbi takrat. Pa sem vedela dovolj, da sem vprašala, o cem se gre...
Ampak, so izjeme, recimo. Lahko, da sem bila wunderkind s kapaciteto vecjo od odraslih (zeloneverjetno). ......
Tistim ki so na UKC bili v tem času v komi, je oproščeno, bi bili potrebni posebne obravnave, vsi ostali pa čao miki. Finta je samo da so odkrili procesno napako, ki sploh ni bila, ampak si tako interpretirajo. Lahko bi se samo izvedla možnost pritožbe v nekem ne predolgem roku in možnost individualne obravnave. Tako bi uredili tiste tri, ki se jim je dejansko zgodila krivica. Ostali bi še danes bili izbrisani, in se nebi mogli žalit na naših ali celo EU sodiščih. Samo to je. Slika se nebi spremenila niti za ton, jugosi bi pa z povešenimi surlami odpeketali tja od koder so prišli.Samo ob osamosvojitvi smo pa vsi morali takrat, če že. Malo čudno potem da ne bi vedel za to. Jaz sem imel glih ene 7 let takrat, tako da se ne spomnim kako točno je potekalo.
Seveda ti ni jasno, da je bil kdo od bližnjih v situaciji, ko je moral takrat kaj naredit in so se o tem pogovarjali otrok pa je slisal in jo je zaskrbelo ali pa zanimalo kaj se dogajaBrezveze to njemu razlagaš. Dokler on ne bo enkrat v tistem "promilu"
In še ne 10 letni Jabici, je exel zablinkal, da naj mamico vpraša kaksen status ma.....jao Jabe in pol svizec zavije čokolado u folijo.