Idiotizmi 4. Janševe vlade

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.168
10.897
113
Nekdanja direktorica NPU-ja (Petra Grah Lazar) Hajdinjaka obvestila o preiskavi zoper Tonina

Zloraba pooblastil in položaja. Za nagrado pa je sedaj postala vodja kabineta Matoza, ministrstvo za notranje zadeve.
Kaksno nagrado o cem bluzis. Hajdinjak je nsi, PGL je sds in nsi ni v poziciji da bi sds-ovcem nagrade rihtal.

• Haha
Reactions: Gatto

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.168
10.897
113
Ce bi oba poznali bi vedeli da PGL ne rabi nekih uslug Hajdinjaku da pri na tako pozicijo kot je sedaj. To je point objave.

• Haha

mistique

Guru
16. jun 2009
16.746
3.764
113
Saj pravim, da je nagrada pri ovadbi o odtekanju podatkov nepooblaščenim osebam popolnoma nepomembna. A ni?

Vsebine sms-ov pa ne bomo komentirali, ker mogoče se je samo hvalila, da preiskave ni mogla ustaviti (ker ji morala ni dovolila)...Te babe imajo močna domišljija, jaz jim niti DESET POSTO ne verjamem.

• Haha

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.115
18.844
113
Ni potrebe po domišljiji, so za začetek že dolgo nazaj opažene IT informacije o povezanosti dveh kao nepovezanih username-ih povsem dovolj, s tvoje strani pa seveda nihče ne pričakuje priznanja tako da se ti kar mirno sprenevedaj dalje. :nazdravje:

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.646
866
113
tu in tam
Ni potrebe po domišljiji, so za začetek že dolgo nazaj opažene IT informacije o povezanosti dveh kao nepovezanih username-ih povsem dovolj, s tvoje strani pa seveda nihče ne pričakuje priznanja tako da se ti kar mirno sprenevedaj dalje. :nazdravje:
:eek:saj res, že dolgo časa slutim, da mi sam janša sledi preko pegasusa, ker mi na modem liniji občasno nekaj škrta.. da se je še zraven vmešal izrael oz. blackcube, si pa ne bi mislil...hvala za info, grem v ilegalo.:valjamse:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: aljoman in Matey

mistique

Guru
16. jun 2009
16.746
3.764
113
Na tej vročini se ti ljubi razlagat, da naj se nekdo ne spreneveda. Zagotovo imaš vklopljeno klimo!

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.646
866
113
tu in tam
Stvari so v bistvu zelo enostavne in ni potrebe po vpletanju Princa Teme in BC ampak ja, v končni fazi sem ti le rekel, da se sprenevedaj dalje, maš ti to. :cheer:
no saj, prosil bi te (lahko na privat, da ne bodo vsi izvedeli :p ) za razkritje nicka, da vidim, če se mi splača bit kaj važen oz ponosen..mogoče se razkrije, da sem celo edina bejba tu, ki se ji da cajt zapravljat s tremi tipi, to je Jaba :cool::valjamse:

• Haha
Reactions: Matey

zakon

Guru
16. maj 2008
9.769
1.304
113
toti Maribor
Toti, pa vreji špila, čuj :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Gatto in B81

irwin

Guru
13. mar 2008
2.041
684
113
Toti, pa vreji špila, čuj :valjamse:

Vem za primere obdavcitve psov, ampak za zamenjavo dobijo lastniki ograjena pasja igrisca v vsak kvart mesta. In red pri ceplenjih zraven. Seveda na strosek lastnika.

• Všeč mi je
Reactions: nacek in jonny77

mistique

Guru
16. jun 2009
16.746
3.764
113
opažene IT informacije
Ko smo že pri tehnikalijah kubizmih...Včasih v komentar napišem: RAD TE IMAM, pa si potem premislim in preden odgovor objavim osnutek tega izbrišem...zanima me, ali forum pridno spravlja osnutke objav in so ravno tako na vpogled mudaratorjem, kot je naprimer kakšna druga IT informacija?
Ker te vsebine so na nivoju mind readerja, podobno, kot AI :valjamse:

• Haha