In to še ni vse: ta model spodnese stolček potencialnemu premijeju.To pa sploh še ni vse. Človeka lahko izpljunejo na županskih volitvah v glavnem mestu, potem na predsedniških volitvah in nazadnje še na zadnjih parlamentarnih in poglej ga danes, minister za gospodarstvo, delo in šport.
saj šiviljo, pa serpentiška in ostale take modele je tud taisti sistem gor spravu, pa ste bli tiho takratMijič pa Kokot sploh ni izvolilo ljudstvo, njiju je volilni sistem naplavil.
Fixed.Mijič pa Kokot sploh ni izvolilo ljudstvo, njiju je volilni sistemnaplavil.izbruhal.
Kolikor se spomnim sta izgubila na volitvah, torej ju je volilni sistem "izplunil" - vrnila sta se na "zadnja vrata" kot ministra; enako kot tokrat Logar pa še kdo.saj šiviljo, pa serpentiška in ostale take modele je tud taisti sistem gor spravu, pa ste bli tiho takrat
daj se sprenevedaj no-ministri ipd niso bili nikoli voljeni..Zgledi vlečejo
kakorkoli obračaš pod istim sistemom sta prišla gor kot tadva ki vama živce parata. Isti sistem, samo luknja je bila drugaKolikor se spomnim sta izgubila na volitvah, torej ju je volilni sistem "izplunil" - vrnila sta se na "zadnja vrata" kot ministra; enako kot tokrat Logar pa še kdo.
Super, bi poleg svojega dislajka še napisal, kaj novega je usral, ker se mi ne da vsak dan gledat memov, kako je beden. Ker to že vemo.Poglej priponko 108236Ta je pa govnar prve klase..
Pogreba Tita ne pozabit. Pa koncert Micheala Jacksona...aja ne, tisto je pa odpadlo, ker je bilo samo 20k vstopnic prodanih...mal več se jih je zbralo na lanskem alter pikniku. Da o Thompsonovem koncertu niti ne govorim. Pa ko sm prebral od kod vse naj bi ti ljudje bili, iz katerih organizacij, ni prav veliko. Ne enega ne drugea
Po mojem je to na zalogo prilepil...Super, bi poleg svojega dislajka še napisal, kaj novega je usral, ker se mi ne da vsak dan gledat memov, kako je beden. Ker to že vemo.

mislim da Thompson zasenči tud jožetaPogreba Tita ne pozabit. Pa koncert Micheala Jacksona...aja ne, tisto je pa odpadlo, ker je bilo samo 20k vstopnic prodanih...
tudi jaz imam ta občutek že precej dolgo...Dokončana osemletka, to je najbrž mislil z "višek izobrazbe"?