Idiotizmi 4. Janševe vlade

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.084
-1.561
63
Parlamentarne počitnice: Državni zbor ima običajno poletne počitnice med 15. julijem in 1. septembrom

erikson

Guru
25. avg 2007
26.230
9.405
113
Kar bi morali narediti že pred meseci :valjamse:
Tudi štrajkat bi morali začeti že pred meseci, ne šele po koncu dopustov :valjamse:

odmor je otpor.png

frodoo

Pripravnik
16. maj 2026
94
83
18
Hvala za povezavo, sem podprl referendum o gotovini.
In seveda ti je uspelo v prvo, medtem ko se ostali matramo že drugi dan, pa nam euprava konstantno javlja napako. Ampak to je zagotovo naključje, ni druge, ker naša nova oblast pa res ne diskriminira in onemogoča drugačemislečih, kenede? Saj smo vendar v demokraciji, ne pa v svinčenih komunističnih časih enoumja, je tako?

frodoo

Pripravnik
16. maj 2026
94
83
18
Vedno oddajam vse elektronsko in še nikoli ni trajalo toliko časa. Probleme imamo vsi, ne samo jaz. Če bi bil problem v samem sistemu, bi štekalo vsem pri vseh referendumih, ne pa samo tistim ki oddajamo podpis za referendum o intervencijskem zakonu.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.224
9.446
113
Vedno oddajam vse elektronsko in še nikoli ni trajalo toliko časa. Probleme imamo vsi, ne samo jaz. Če bi bil problem v samem sistemu, bi štekalo vsem pri vseh referendumih, ne pa samo tistim ki oddajamo podpis za referendum o intervencijskem zakonu.

Ja, je Janša z pomočjo Črne Kocke shekal server, da samo na INSERT WHERE pobuda = "Zakon za bogataše"; naredi sleep(60);

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: Matey in nacek

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.654
6.885
113
Kajpak. Zadaj je zlobni zlobni programer pod janezovom nadzorom in vztrajno klika zavrni vsakič, ko se pojavi kdo z napačnim mnenjem... Tako kot na RTV naprimer.

• Haha
Reactions: nacek in Vadim

erikson

Guru
25. avg 2007
26.230
9.405
113
Vedno šteka, ko je naval. Sploh ko gre ven nujno obvestilo po WhatsApp skupini za hitro zbiranje podpisov.