Kar bi morali narediti že pred meseci
Tudi štrajkat bi morali začeti že pred meseci, ne šele po koncu dopustov![]()
In seveda ti je uspelo v prvo, medtem ko se ostali matramo že drugi dan, pa nam euprava konstantno javlja napako. Ampak to je zagotovo naključje, ni druge, ker naša nova oblast pa res ne diskriminira in onemogoča drugačemislečih, kenede? Saj smo vendar v demokraciji, ne pa v svinčenih komunističnih časih enoumja, je tako?Hvala za povezavo, sem podprl referendum o gotovini.
Vedno oddajam vse elektronsko in še nikoli ni trajalo toliko časa. Probleme imamo vsi, ne samo jaz. Če bi bil problem v samem sistemu, bi štekalo vsem pri vseh referendumih, ne pa samo tistim ki oddajamo podpis za referendum o intervencijskem zakonu.
Vedno šteka, ko je naval. Sploh ko gre ven nujno obvestilo po WhatsApp skupini za hitro zbiranje podpisov.Vedno oddajam vse elektronsko in še nikoli ni trajalo toliko časa. Probleme imamo vsi, ne samo jaz. Če bi bil problem v samem sistemu, bi štekalo vsem pri vseh referendumih, ne pa samo tistim ki oddajamo podpis za referendum o intervencijskem zakonu.
Je šlo skoz, od včeraj in danes. Mogoče je pa res samo velik naval na podpise.Zadihaj... Je še en mesec časa. Takoj ta prvi dan navalijo vsi, kot da jutrisnjega ne bo...
V nobeni skupini nisem, ti si in si dobil poziv?Vedno šteka, ko je naval. Sploh ko gre ven nujno obvestilo po WhatsApp skupini za hitro zbiranje podpisov.
100 dni 1000 zgodb. Zgodbe z benča. Nikoli se ne moreš toliko odpovedati nečemu, kot ti lahko DZ tega ne prizna.Kot vem, je Zdolšek rekel, da se imuniteti odpoveduje. V čem torej iscemo zgodbo?
Shekan profil! Štancar ima ziher REAL zraven pripisano.
Saj jo ne, oz. jo dela janša preko svojih hlapcev.Kot vem, je Zdolšek rekel, da se imuniteti odpoveduje. V čem torej iscemo zgodbo?