Idiotizmi 4. Janševe vlade

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.692
8.808
113
Zakon sprejet.

Stevo je bil kao proti, a vse to je samo šov za publiko, ko se dejansko glasuje.

Kaj sledi?
Bodo uvedli tudi dan spomina na Leona Rupnika? Ali vsaj preimenovali po njem npr. Trg republike?

Edino, kar Ivanu uspeva: če ne veš, kako ustvariti lepo prihodnost, se ukvarjaj s preteklostjo.

Btw, zakon o njihovem dostojnem pokopu velja že več kot 10 let.
Kar pomeni, da Ivan spet izumlja kolo (ali meša drek).

Btw2, kljub temu, da so že bili 3x v vladi, niso uspeli pokopati.

Kdaj sledi nacionalni dan za vse žrtve domobrancev in nacistov/fašistov ?
Pustimo mu, da pokoplje te kosti in da bo že enkrat mir.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.458
2.209
113
Pazite.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.935
6.237
113
Mislim, da bi imeli ti kvazi podajalci naročenih novic več kot dovolj dela, če se lotijo inventarja hišnega veterinarja svobode, grguričeve in goloba. Ampak svojih bojda ne smejo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.973
9.202
113
To se bo odvilo popolnoma enako kor covid pred leti. Na startu so navalili ko majmun na telefon, folk je sledil fanaticno. Sosed je k sosedu gledal, ce čiha, resevalca s kovidom in malim otrokom niso v vas spustili, dokler se ni vse skupaj prenasicilo in poknulo kot elastika. In se je slo v drug ekstrem.

Zdaj pa za vsak drek vsak teden zbiranje podpisov za referendum. Ko bo slo enkrat za eno resno stvar, ki bi referendum vzdrzala, se nobenemu vec ne bo dalo niti mezinca dvigniti.

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.058
5.701
113
Zdaj pa za vsak drek vsak teden zbiranje podpisov za referendum. Ko bo slo enkrat za eno resno stvar, ki bi referendum vzdrzala, se nobenemu vec ne bo dalo niti mezinca dvigniti.
"Žal smo priča popolni zlorabi demokratičnega instituta referenduma. Referendum je zgolj plačana predvolilna kampanja, gre za nagovarjanje in preštevanje njihovih lastnih volivcev, gre za zlorabo tudi zaradi preteklih odločitev stranke ki je bila na vladi," je dejala Vrečko.

aja... ni dejala o tem referendumu ampak enem drugem... no ja...

Ob prizadevanjih za referendum, se znova odpira razprava tudi o stroških referenduma. Po ocenah DVK bodo ti znašali 6,6 milijona evrov, od tega 3,7 milijona za nadomestila članom volilnih organov, ki bodo zaradi plačne reforme višja.

aja... to je bilo o nekem drugem referendumu, zdaj cena ni važna... no ja...

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.528
11.169
113
Če bi bil cilj mir, bi bilo to že davno rešeno. Tisti ki so hoteli so spravo že dosegli, vem iz prve roke kaj o teh stvareh. Mogoče kdaj na tistem pivu kako rečeva.
@daco no vidiš, imaš dva norčka, ki jima nikakor ni jasno, ju najdeš z umiranjem od smeha pod objavo, sam žal norčka ne vesta čemu se smejita.

• Haha
Reactions: Kamele0N

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.987
9.037
113
Koliko časa se detektira kokain v telesu? Sprašujem za Goloba, pardon, prijatelja.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.887
4.224
113
Ljubljana
hmpg.net
Koliko časa se detektira kokain v telesu? Sprašujem za Goloba, pardon, prijatelja.
VzorecTipično okno zaznave*Kdaj se najpogosteje uporablja
Krinavadno nekaj ursum na nedavno uporabo
Urinpogosto 2–4 dni (včasih dlje)najpogostejši screening
Slinaod minut do približno 1 dnehitri testi / terensko testiranje
Lasjeveč tednov–mesecevocena daljšega obdobja uporabe
Kdo je plešast v parlamentu.

• Haha
Reactions: Piton

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.780
1.221
113
44
1. Mene ne moti pokop izdajalcev niti spomenik. Bi me oz me bo pa motilo če bodo vsako leto delal scene pri tem spomeniku.
2. Referendum pač je. Če zberes dovolj podpisov in če je seveda ustaven naj se izvede. Pa nema veze kdo ga predlaga

• Všeč mi je
Reactions: kajpace