Idiotizmi 4. Janševe vlade

tomi

Guru
1. sep 2007
19.932
11.368
113
MB
Ho ho, novinarji, ki niso vedeli kaj bi z romunskim Gen-I in tamkajšnjim lažnim Golobom - in, ki jim je bilo čisto ok, da je dejanska ministrica lagala o izobrazbi (in je bila prav tako spet izvoljena letos - pa je nihče ne vpraša za komentar)... so na nekem npcju dobili krila.
pa glej po eni strani te more to veselit, da politični aktivisti znajo bit tud novinarji, če je primerna motivacija.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.884
9.199
113
Kreativno ustvarjanje javnega mnenja - nižji davki na najemnine dobijo poimenovanje "državna subvencija".

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.588
1.583
113
Kaj pa je to drugega kot subvencija lastnikom? A misliš, da bodo v Sloveniji lastniki dejansko na račun tega šli nižat najemnine svojim najemnikom, ne se hecat no. Podobno kot niža stopnja DDV ne bi prinesla znižanja cen za končnega potrošnika, tudi tukaj ne bodo nižje najemnine, ampak samo višji zaslužki najemodajalcev.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.850
1.333
113
toti Maribor
Kreativno ustvarjanje javnega mnenja - nižji davki na najemnine dobijo poimenovanje "državna subvencija".

Kaj mogoče ni res? Najemnine bodo ostale enake, zaradi nižjega davka, pa bo lastnikom ostalo več. Tako je to pri nas.

• Ljubezen
Reactions: BuDi

delter333

Guru
21. maj 2010
3.010
2.786
113
Notranjska
Če je 600 drugih, potem je vse normalno. Normalni so tudi časi v katerih živ(otar)imo.

Jaz bi rekel da je tale Milic en podtaknjenec, nove stranke so super poligon za kaj takega, nebi me presenetilo da po odhodu tega, Necenzurirano vrže ven še kakšno zgodbo.
Denarja so imeli in ga imajo očitno še da lahko preverjajo poslance tudi na načine kakršne stranke ne morejo.
Ne zagovarjam Stevota pa tega Miliča, sam kje so bili prej? Lahko bi Stevota bolj pritisnili v kampaniji in sem prepričan, da nebi prišel v parlament.
No načrt jih je sedaj zrušiti.

• Haha
Reactions: aljoman

mistique

Guru
16. jun 2009
16.885
3.899
113
Jaz bi rekel da je tale Milic en podtaknjenec, nove stranke so super poligon za kaj takega, nebi me presenetilo da po odhodu tega, Necenzurirano vrže ven še kakšno zgodbo.
Denarja so imeli in ga imajo očitno še da lahko preverjajo poslance tudi na načine kakršne stranke ne morejo.
Ne zagovarjam Stevota pa tega Miliča, sam kje so bili prej? Lahko bi Stevota bolj pritisnili v kampaniji in sem prepričan, da nebi prišel v parlament.
No načrt jih je sedaj zrušiti.
Torej iščemo odgovor na vprašanje, če je morda zlezel iz črnega kubusa ali zelenega kupusa?

Ta tvoja hipoteza je "labava". Morda si še v šoku in nisi opazil, da je izvedba zelo amaterska, stihijska? Poba se znajde in se predstavlja za nekaj, kar ni, pa še oblači ga mamica...to je realnost, ki jo marsikateri mladec v slovenskem prostoru lovi in ujame. Seveda tega nihče relevanten ne bo obsojal, še najmanj eNSi in Demokradi.

Daj na terenu preveri to hipotezo in deli ugotovitve...za domovino gre!

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in Gatto

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.822
2.441
113
A se še komu zdi, da Vodja tokrat vseeno igra malo bolj "modro", kot prejšnje runde.

Lepo sedi v ozadju in pusti da se Stevotovi blamirajo, mešajo drek in nasploh skrbijo zato da je dno vsak dan nižje, medtem ko on lepo dirigira iz ozadja.

Ko bo vse skup res eksplodiralo bo pa imel na dlani: "Kaj ste sitni, saj oni sploh niso del koalicije".

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.211
9.394
113
Ja, ker druga stran pa tega ne bi znala... Tole nima smisla, kot vsi vemo, je sistem sestavljen tako, da se voli lahko kogarkoli. Ko je bil vzpostavljen, je imel povprecen clovek sposobnost in moralni kompas vecja od "ta je naš", "ta pa ni" in ni bilo variante, da bi sploh kandidiral, ker bi selekcijo kandidatov stranke naredile, kaj sele bil izvoljen...en tak, kot jih je sedaj vsaj 90%. Danes pa anything goes, edini kriterij je, kam spada. Mijic ni nic slabsi kot velika vecina njegovih kolegov.

In nihce ni Mijica volil. Volili so resnico in resnico so volili, ker to ni sds in ni svoboda. Se tisti, ki so imeli mijica na listu napisanega ne vedo, da je bil. Jaz sem ze pozabila, kateri kandidati so bili za moj okolis, tudi tisti, ki sem ga obkrozila. Če bi imel cifro v imenu, bi bila vecja verjetnost. Npr 6pack Čukur...

mistique

Guru
16. jun 2009
16.885
3.899
113
daleč najbolj zabavna je ta levičarska navidezna zgroženost, ko so kar naenkrat zdaj opazli čisto iste stvari ki jih prej 4 leta niso. pol pa vidiš da sta sončni kralj pa princ teme v bistvu isto. no eden ima msm v žepu, to je edina razlika.
Same difference, 100%. Je pa res, da včasih težko do besede pride človek...zdaj je ful bolj fraj, sem pa tja se še kaj o sončnem kralju zapiše, prav ono na silo, ampak je precej več prostora...tudi replik je manj. Ta koledar je res močna roba...4 leta in kot bi rele preklopil :evil:

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2 in Gatto

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.590
4.810
113
Kaj pa je to drugega kot subvencija lastnikom? A misliš, da bodo v Sloveniji lastniki dejansko na račun tega šli nižat najemnine svojim najemnikom, ne se hecat no. Podobno kot niža stopnja DDV ne bi prinesla znižanja cen za končnega potrošnika, tudi tukaj ne bodo nižje najemnine, ampak samo višji zaslužki najemodajalcev.
Zato smo pa proti znižanju vsakršnih prispevkov, davkov... Mene to ne prizadene saj ne delam.